Продаж квартир студій у Львові в новобудові

Продаж квартир студій у Львові в новобудові

Продаж квартир студій у Львові в новобудові

Купівля квартири-студії в новобудові допоможе вирішити гострі житлові питання швидко і за адекватною ціною, адже купити студію в новобудові можна як у Львові, так і в Львівській області, де є такі райони, які знаходяться впритул до міської межі, але при цьому офіційно є обласними.

Квартири-студії в новобудовах завжди користувалися і будуть користуватися величезним попитом, тому що купити студію в новобудові на даний момент простіше, ніж будь-який інший вид нерухомості. Часом забудовники зводять цілі будинки, в яких 80% від всіх видів квартир складають саме студії. Напевно, такий будинок можна назвати щось на зразок приватного гуртожитку, де дуже багато людей, які живуть в великій кухні або у великій кімнаті з кухнею. Купити квартиру студію в новобудові вигідно і інвесторам, тому що якщо купувати нерухомість на ранніх стадіях і продавати на більш пізніх то, можна отримати прибуток до 30%. Також квартиру-студію купують далекоглядні батьки для своїх дітей, коли ті ще вчаться в середній школі, щоб потім можна було надати власний простір і можливість дорослішання і забезпечення себе. Взагалі купити квартиру-студію у Львові в новобудові можна досить вигідно і недорого, особливо в тих районах, які активно забудовуються, розвиваються, і, що важливо, примикають впритул до міста, а за документами належать області. Це такі відомі мікрорайони, як Солонка, Сокільники, Винники, Брюховичі, пасіки-Зубрецькі.

За скільки можна купити квартиру-студію в новобудові у Львові? 

Ціна питання покупки студії в новобудові має дуже широкий діапазон. З чого вона складається і від чого залежить? 

  1. Стадія будівництва будинку. Чим на більш ранній стадії Ви купуєте студію в новобудові, тим вона дешевша.
  2. Метраж. Відповідно, чим більше метраж Вашої студії, тим більше вона буде коштувати.
  3. Місцезнаходження. Погодьтеся, що купити студію в новобудові на окраїні буде зовсім не те ж саме, що купити студію в новобудові центрі міста. Чим ближче до центру, тим дорожче.
  4. Клас будинку. Студія в будинку комфорт або бізнес-класу буде дорожче ніж студія в будинку економ-класу, навіть якщо студія класу економ буде більше за площею. 

Коли краще купити студію економ класу? 

Якщо Ви сильно обмежені в можливостях, то варіанти краще ніж купити студію економ-класу у Львові не придумаєш. Ось тільки виникає закономірне питання — коли ж це найкраще зробити? Якщо купити на самому початку продажів, на етапі котловану, то можна вибрати найцікавішу і зручне планування, поверх і заплатити при цьому не найвищу ціну, адже у міру того як будинок буде будуватися, ціна неминуче буде підвищуватися. З мінусів покупки квартири-студії на ранній стадії будівництва головним є те, що будинок може виявитися недобудований або, що терміни здачі будуть весь час відкладатися, що з будинками класу комфорт або бізнес трапляється рідше. Тому вирішуючи купити студію в новобудові класу економ, найкращим виходом буде варіант звернення до фахівців, в агентство нерухомості, які абсолютно безкоштовно допоможу вам підібрати квартиру студію в новобудові, проконсультують з усіх питань і розкажуть відгуки про ту чи іншу будівельної компанії.

Назад до новин Наступний запис