Оголошення знято з публікації
6 січня 2023

Продаж земельної ділянки

Львівська обл. | Додано: 15 травня 2020, номер: 1916

Продаж земельної ділянки, 20 000$

Львівська обл. | 15 травня 2020, номер: 1916, просмотры: 513

Адреса: Львівська обл., район Пустомитівський р-н, Вул.шевченка 74/10, показати на карті

  • Площа ділянки, сот.: 0.1738 
  • Призначення: Сільськогосподарське 
  • Пропозиція від: Власник 
Земельна ділянка знаходиться недалеко ввд центру села є можливість зробити зміну цільового призначення
Коментарі 0
Коментарі до цього оголошення закриті

Продаж земельної ділянки 0.1738 сотих Вул.шевченка 74/10, Пустомитівський р-н, Львівська обл.. Ціна 20 000$

Пропонуємо вашій увазі унікальну можливість придбати земельну ділянку у Львівській обл. за адресою Вул.шевченка 74/10. Ділянка розташована в районі Пустомитівський р-н і має площу 0.1738 сотих, що дозволяє втілити більшість задумів та проектів.

Ця земля має цільове призначення Сільськогосподарське, тож ви зможете використати її під будівництво житлового будинку, комерційної нерухомості, ведення сільського господарства або здійснення вигідних інвестицій. Це чудова нагода реалізувати свої плани та вкласти кошти в нерухомість у Львівській обл..

Характеристики та переваги ділянки №1916

  • Зручне розташування - Вул.шевченка 74/10, Пустомитівський р-н, Львівська обл.
  • Площа 0.1738 сотих - достатньо місця для різноманітних цілей
  • Цільове призначення Сільськогосподарське відкриває широкі можливості використання
  • Поруч розвинена інфраструктура та транспортна доступність
  • Ділянка повністю готова до оформлення та початку робіт

Ціна цієї земельної ділянки складає 20 000$, що є дуже вигідною пропозицією для Львівська обл.. Такий шанс придбати власну землю в зручній локації та за доступною вартістю випадає нечасто, тож не зволікайте.

Більше інформації щодо ділянки №1916 ви можете отримати, зателефонувавши за номером у оголошенні або написавши повідомлення власнику. Наш сервіс Mistechko.com надає безпечний та надійний супровід угоди з купівлі-продажу землі, тож ви можете бути певні у чистоті та законності операції.

Якщо ж ви шукаєте інші варіанти землі у Львівській обл., завітайте на головну сторінку розділу Купити ділянку у Львівській обл.. Тут зібрана найбільша база актуальних оголошень в місті за вигідними цінами від власників та ріелторів. Зручні фільтри допоможуть вам швидко знайти й придбати ділянку своєї мрії.

Не гайте можливості стати власником затребуваної землі у Львівській обл.! Телефонуйте просто зараз і домовляйтеся про огляд ділянки 0.1738 соток на Вул.шевченка 74/10 в Пустомитівський р-н. А якщо вам потрібна допомога з підбором, оцінкою чи оформленням землі - команда професіоналів Mistechko.com завжди до ваших послуг.