Объявление снято с публикации
21 апреля 2024

Площа Ринок, кухня-студія + спальня, всі вікна квартири - фасадні

Львов | Добавлено: 28 ноября 2023, номер: 6403

Площа Ринок, кухня-студія + спальня, всі вікна квартири - фасадні, 500$

Львов | 28 ноября 2023, номер: 6403, просмотры: 2664

Адрес: Львов, район Галицкий, вулиця Краківська 15, показать на карте

  • Комнат:
  • Площадь, м2: 46 
  • Этаж:
  • Этажей:
  • Состояние: Евроремонт 
  • Тип здания: Дома старого Львова 
  • Отопление: Индивидуальное 
  • Предложение от: Владелец 
Виняткова пропозиція оренди в історичному центрі Львова: простора кухня-студія з двома фасадними вікнами та окрема затишна спальня з одним фасадним вікном, розташована на вулиці Краківська 15 у пішохідній зоні. Знаходиться в елегантній цегляній будівлі - кам'яниця Серафинська - це не лише затишок і комфорт, але й занурення у багату історію міста Лева, адже будівля є пам'яткою архітектури національного значення (охоронний номер 1313). З усіх трьох фасадних вікон відкривається неповторний вид на вхід у Вірменський кафедральний собор, який збудований у XIV столітті та занесений до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Відстань до Львівської, Ратуші складає всього біля 50 метрів, а до Оперного театру - лише 3 хвилини пішки.
Ця квартира площею 45 кв.м. займає частину третього поверху чотириповерхового будинку. Сучасні вікна з натурального дерева з енергозберігаючими склопакетами та шумоізоляцією забезпечують спокій та утримання тепла. В квартирі є сучасний інверторний кондиціонер та надійний двоконтурний котел "Vaillant" з регулюванням температури.
Санвузол у квартирі суміщений і оснащений душовою кабіною, біде, пральною машиною, а також системою підігріву підлоги. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою технікою та високошвидкісним Wi-Fi. Всі міські зручності і інфраструктура знаходяться в найближчій доступності. Проживання з домашніми улюбленцями може бути обговорено.
На першому та третьому фото оголошення - вхід у під'їзд будинку з пішохідної вулиці Краківська та три фасадні вікна квартири на третьому поверсі з чотирьох. На другому фото - вид з вікна квартири на вхід у Вірменський кафедральний собор і пішохідну вулицю Краківська.
Орендна вартість без торгу становить 500 доларів США (або 19, 5 тис. грн.) на місяць, не включаючи комунальні послуги. Готові до обговорення умов з потенційними орендарями. Квартира вільна, ключі на руках, огляд в будь-який зручний для вас час.
На першому фото оголошення - вхід в під'їзд будинку на пішохідній вулиці Краківська і три фасадні вікна квартири на третьому поверсі з чотирьох.
Тел. (093) 582-00-99 Наталія Дмитрівна
Комментарии 0
Комментарии к этому объявлению закрыты

Долгосрочная аренда 2-комнатной квартиры во Львове, вулиця Краківська 15, район Галицкий. Снять на длительный срок 2-комнатную квартиру во Львове, вулиця Краківська 15