Объявление снято с публикации
11 августа 2023

Терміновий продаж 2-кім. квартири в елітному районі Львова вул. Коновальця (Залізняка)

Львов | Добавлено: 26 января 2021, номер: 2901

Терміновий продаж 2-кім. квартири в елітному районі Львова вул. Коновальця (Залізняка), 38 000$

Львов | 26 января 2021, номер: 2901, просмотры: 21794

Адрес: Львов, район Франковский, Коновальця, показать на карте

  • Комнат:
  • Площадь, м2: 45 
  • Этаж:
  • Этажей:
  • Состояние: Нуждается в ремонте 
  • Тип здания: Хрущевка 
  • : Кирпич 
  • Предложение от: Агентство 
Терміновий продаж 2-кім. квартири в елітному районі Львова вул. Коновальця (Залізняка). Квартира простора з балконом. Кімнати суміжні. Є газова колонка на гарячу воду. Гарно збережений паркет. Тихий і затишний дворик, де сміло можна паркувати і залишати автомобіль не переживаючи за його безпеку. Квартира знаходиться на 2 поверсі 4 поверхового будинку. Загальна площа 45 кв.м, кухня 7 кв.м. Район цікавий тим , що поруч знаходяться навчальні заклади, парк для відпочинку, стадіон для тих хто любить спорт.
Квартира вільна і готова для продажу.
Будинок побудований для родин офіцерів, споруджені у 1950-х роках. За Польщі ця велика ділянка під конскрипційним номером 1961 1/4 належала Францішеку Стефчику, польському кооперативному діячеві, засновнику перших сільських ощадно-кредитних спілок, які у народі називали «касами Стефчика».
На розі з вулицею Залізняка привертає увагу велика вілла Бочаровського у дворковому стилі з масивними коринфськими колонами, стилізованими під ар деко. Її збудували у 1925 році за проектом Яна Новорити. Нині тут міститься готель «Heavenly B&B».
Поруч розташовані:
Вілла Дембіцької споруджена у 1903 році на замовлення Ванди Дембіцької. Проєкт розробив у 1902 році архітектор Наполеон Лущкевич. Будівля виконана у стилі сецесії.
Вілла Юліуша Райсса, збудована у 1903 році за проєктом архітектора Євгена Веселовського. Будинок виконаний із стилізованими елементами бароко.
Вілла «Вікторія» споруджена у 1909 році в стилі раціональної сецесії за проєктом Юзефа Пйонтковського для Вікторії Фрідман.
На перетині вулиць Коновальця, На Байках (нині — вулиця Київська) та Вишневецьких (нині — вулиця Русових) виникла невелика площа, названа львів'янами «П'ять кутів».
Біля поворотного кільця трамвайного маршруту № 2 в 1950-х роках заклали Кульпарківський сквер. За ним влаштовано платформу для зупинки потягів приміського сполучення на лінії «Львів — Чернівці». Залізнична зупинка була тут ще на початку ХХ століття, про неї нагадує маленький будиночок при колії.
Родині Франців належали гіпсові кар'єри та фабрика в кінці нинішньої вулиці Коновальця. А вся околиця тривалий час називалася Францівкою. Згодом на місці кар'єрів постали Піскові Озера та спортивний парк названий у 1920-х роках Ґданським. У 1960—1970 роках частину парку забудували 9-поверховими будинками, гуртожитками, з'явився готельний комплекс «Турист». Останніми роками триває забудова території парку.
Комментарии 0
Комментарии к этому объявлению закрыты

Продажа 2-комнатной квартиры 45 м², во Львове, Коновальця, район Франковский