Оголошення знято з публікації
24 березня 2024

Продаж ділянки під забудову Львів, вул. Кривчицька Дорога (в. Над Джерелом)

Львів | Додано: 29 червня 2021, номер: 3214

Продаж ділянки під забудову Львів, вул. Кривчицька Дорога (в. Над Джерелом), 100 000$

Львів | 29 червня 2021, номер: 3214, просмотры: 24220

Адреса: Львів, район Личаківський, Кривчицька Дорога, показати на карті

  • Площа ділянки, сот.: 22 
  • Призначення: Під житлову забудову 
  • Пропозиція від: Агентство 
Продаж ділянки під забудову Львів, вул. Кривчицька Дорога (в. Над Джерелом). Площею 22 сотки, на ділянці газ, світло, вода, старий будиночок. Можливо під будівництво котеджів.
Коментарі 0
Коментарі до цього оголошення закриті

Продаж земельної ділянки 22 сотих Кривчицька Дорога, Личаківський, Львів. Ціна 100 000$

Пропонуємо вашій увазі унікальну можливість придбати земельну ділянку у Львові за адресою Кривчицька Дорога. Ділянка розташована в районі Личаківський і має площу 22 сотих, що дозволяє втілити більшість задумів та проектів.

Ця земля має цільове призначення Під житлову забудову, тож ви зможете використати її під будівництво житлового будинку, комерційної нерухомості, ведення сільського господарства або здійснення вигідних інвестицій. Це чудова нагода реалізувати свої плани та вкласти кошти в нерухомість у Львові.

Характеристики та переваги ділянки №3214

  • Зручне розташування - Кривчицька Дорога, Личаківський, Львів
  • Площа 22 сотих - достатньо місця для різноманітних цілей
  • Цільове призначення Під житлову забудову відкриває широкі можливості використання
  • Поруч розвинена інфраструктура та транспортна доступність
  • Ділянка повністю готова до оформлення та початку робіт

Ціна цієї земельної ділянки складає 100 000$, що є дуже вигідною пропозицією для Львів. Такий шанс придбати власну землю в зручній локації та за доступною вартістю випадає нечасто, тож не зволікайте.

Більше інформації щодо ділянки №3214 ви можете отримати, зателефонувавши за номером у оголошенні або написавши повідомлення власнику. Наш сервіс Mistechko.com надає безпечний та надійний супровід угоди з купівлі-продажу землі, тож ви можете бути певні у чистоті та законності операції.

Якщо ж ви шукаєте інші варіанти землі у Львові, завітайте на головну сторінку розділу Купити ділянку у Львові. Тут зібрана найбільша база актуальних оголошень в місті за вигідними цінами від власників та ріелторів. Зручні фільтри допоможуть вам швидко знайти й придбати ділянку своєї мрії.

Не гайте можливості стати власником затребуваної землі у Львові! Телефонуйте просто зараз і домовляйтеся про огляд ділянки 22 соток на Кривчицька Дорога в Личаківський. А якщо вам потрібна допомога з підбором, оцінкою чи оформленням землі - команда професіоналів Mistechko.com завжди до ваших послуг.