Заміський квартал "Royal Estate" в с. Бірки - елітне життя на лоні природи під Львовом

Мрієте про власний будинок поблизу Львова, але не хочете жертвувати комфортом та інфраструктурою? Зверніть увагу на елітний заміський квартал «Royal Estate» від надійного забудовника Lighthouse Development UA. Це унікальний проєкт, що поєднує переваги приватного житла та багатоквартирного комплексу в мальовничій рекреаційній локації. Розташований він у с. Бірки Яворівського району, за адресою вул. Королева Гора, 1. Розповімо детальніше про всі принади та особливості «Royal Estate».

Розкішна локація на межі з заповідником

Заміський квартал «Royal Estate» розкинувся на мальовничих пагорбах с. Бірки, що на кордоні з елітним селищем Брюховичі. Це справжній рай для поціновувачів природи та спокою, адже поруч знаходяться:

  • Природний заповідник «Розточчя»;
  • Заповідне урочище «Королева Гора» з 400-річними лісами зі списку ЮНЕСКО;
  • Чисте повітря, тиша та спокій;
  • Чарівні краєвиди пагорбів та лісів.

При цьому, завдяки вдалому розташуванню, мешканці зможуть швидко дістатися всіх потрібних об'єктів інфраструктури:

  • До центру Львова — 20 хв авто;
  • До ТРЦ «Спартак» — 7 хв авто;
  • До райцентру Яворів — 60 хв авто;
  • Школа-інтернат №104 — 29 хв;
  • Дитячий будинок «Надія» — 27 хв.

А головне — жодні висотки чи промзони не зіпсують вам краєвидів з вікон. Адже ці ліси мають особливий природоохоронний статус.

«Royal Estate» — ідеальний вибір для тих, хто прагне жити на лоні природи, але не втрачаючи зв'язок з інфраструктурою та цивілізацією. Насолоджуйтесь тишею лісу та чистим повітрям, маючи весь цивілізаційний комфорт під рукою.

Продумана інфраструктура закритого містечка

Попри близькість до міста, «Royal Estate» матиме власну потужну інфраструктуру на рівні приватного містечка. Все необхідне для комфортного життя буде просто на території комплексу:

  • Фітнес-зал з панорамними вікнами з видом на ліси;
  • Центр дитячої едукації та розвитку;
  • SPA-центр з процедурами догляду та оздоровлення;
  • Гриль-ресторан, паб з міні-пивоварнею, затишна кав'ярня;
  • Продуктовий магазин та міні-пекарня;
  • Медичний кабінет;
  • Гаражні бокси та гостьовий паркінг;
  • Станції підзарядки для електромобілів;
  • Стоянка для квадроциклів та мототехніки.

А ще заміський квартал матиме закриту територію під охороною та відеонаглядом. Доглядом зон відпочинку та ландшафту займатиметься власна керуюча компанія. До послуг мешканців — цілодобовий консьєрж-сервіс, готовий допомогти з побутовими потребами.

Всередині «Royal Estate» — безпечно та затишно, немов у приватному маєтку. Але при цьому ви завжди зможете легко дістатися потрібних об'єктів за межами кварталу завдяки зручній транспортній розв'язці.

Авторська архітектура та якісні матеріали

Заміський квартал займає територію 1 га, де гармонійно розмістяться 39 будинків (таунхаузи, сітіхауси та квартири) висотою 3-4 поверхи та авторської скандинавської архітектури. Родзинки «Royal Estate»:

  • Екологічні матеріали — керамічна червона цегла, утеплення пінополістиролом;
  • Довільні планування на вибір власників, просторі тераси та подвір'я;
  • Панорамні вікна в підлогу та стелі висотою 3 м;
  • Фасади у стильних бежево-кавових тонах;
  • Авторський ландшафтний дизайн з елементами рекреаційної зони.

Кожен будинок матиме власну земельну ділянку 0,9 сотки для облаштування саду чи зони барбекю. Ви зможете створити простір для відпочинку на свій смак. А натуральні матеріали, великі вікна та вишукані фасади створять атмосферу розкоші та єднання з природою.

Стильна скандинавська архітектура «Royal Estate» гармонійно вписується в навколишній ландшафт пагорбів та лісів. Ви зможете відчути себе власниками розкішного маєтку, де кожна деталь втілює комфорт та естетику.

Ціни, планування, умови купівлі

Забудовник пропонує на вибір таунхаузи та сітіхаузи з вільними плануваннями. Ось стартові ціни:

  • 3-поверхові будинки — від 4 403 646 грн ($107 933);
  • 4-поверхові будинки — від 5 712 000 грн ($140 000).

Ціна за квадратний метр стартує від 30 600 грн ($750), залежно від площі, планування та поверху. Купити будинок в «Royal Estate» можна з передоплатою 50% або в розтермінування. Здача комплексу запланована на IV квартал 2021 року. Детальніше про актуальні ціни, наявність вільних секцій та умови купівлі дізнавайтесь в офіційного представника забудовника за контактами на сайті.

Також за допомогою сайту безкоштовних оголошень Mistechko.com можна підібрати інші варіанти нерухомості для купівлі чи оренди будинку біля Львова.

Надійний забудовник з польсько-українським капіталом

За проєктом «Royal Estate» стоїть компанія Lighthouse Development UA з польсько-українськими інвестиціями. Це поєднання європейської якості з українською самобутністю.

Генеральний підрядник будівництва — перевірена досвідом компанія «Комфортбуд» з солідним портфоліо успішних проєктів. А генпроєктувальник — інноваційна студія KUDIN project, відома своїми нестандартними архітектурними рішеннями.

Довіряючи «Royal Estate», ви довіряєте професіоналам. Lighthouse Development дає гарантію на будівельні роботи та забезпечує прозорість і надійність інвестицій.

Королівське життя в гармонії з природою

У «Royal Estate» ви зможете відчути себе справжніми королівськими особами. Уявіть ранкову пробіжку засніженим лісом, обід на терасі з краєвидами пагорбів, вечірні посиденьки з друзями біля каміна. Чи сімейний похід до лісу по гриби восени. А може гарячий глінтвейн в пабі з власного винограду?

Тут ви знайдете все для розміреного та комфортного життя сучасних королівських родин:

  • Єднання з природою та спокій в елітній рекреаційній зоні;
  • Приватність, безпеку та конфіденційність у закритому містечку;
  • Розкішний сервіс та побутовий комфорт преміум-класу;
  • Розвинену власну інфраструктуру та сферу розваг;
  • Однодумців, що поділяють ваші цінності та стиль життя.

Заміський комплекс «Royal Estate» втілює мрію про ідеальне життя за містом. Тут ви зможете дати своїм дітям королівське дитинство, навчити їх любові до природи та здорового способу життя. А собі дозволити відпочинок та релакс найвищого рівня.

Хочете приміряти корону та оселитися у власному маєтку? Телефонуйте забудовнику просто зараз та обирайте будинок своєї мрії в «Royal Estate»! А щоб не пропустити вигідні пропозиції та знижки, підписуйтесь на оновлення від порталу нерухомості Mistechko.com

FAQ

Чи можна купити будинок з ремонтом та меблями?

Забудовник здає будинки з оздобленням «під чистову», щоб власники могли втілити будь-який дизайн інтер'єру. Але можна домовитись про додаткові опції ремонту за доплату.

Як облаштована прибудинкова територія?

Кожен таунхаус матиме земельну ділянку площею 0,9 сотки. Її можна використати для саду, зони відпочинку, дитячого майданчику тощо. Також будуть спільні зони відпочинку для всіх мешканців.

Чи комплекс підходить для життя з дітьми?

Так, для маленьких мешканців передбачено низку інфраструктурних об'єктів: дитячий центр розвитку, ігрові майданчики, простір для прогулянок на свіжому повітрі. Поруч є школа та дитсадок.


Коротко про головне

Заміський квартал «Royal Estate» в с. Бірки на вул. Корольова Гора, 1 — унікальна можливість жити в оточенні мальовничої природи, не жертвуючи комфортом міста. Цей елітний комплекс пропонує вишукані таунхаузи, розвинену власну інфраструктуру та сервіс королівського рівня. Авторська архітектура, закрита територія та розташування біля заповідної зони створюють ідеальні умови для життя, відпочинку та інвестицій.

Назад до новин Наступний запис