Новини і тренди

Чи варто купувати або продавати квартиру у Львові під час війни. Поради експертів, прогнози ринку нерухомості, огляд цін. Як знайти житло своєї мрії на дошці оголошень Mistechko.com

Читати далі

Чому оренда складських приміщень у Львові дорожчає в 2023-2024 роках. Огляд ринку, актуальні ціни, прогнози експертів. Поради, як знайти вигідний склад. Сайт Mistechko.com - найкраща база оголошень оренди комерційної нерухомості.

Читати далі

Ця стаття - must-read для всіх, хто шукає сучасне житло у Львові. Розповідаємо про найгарячіші тренди новобудов 2024 року: від промислового редевелопменту до крутих фасадів та розумних планувань. А ще ділимося лайфхаком, як знайти квартиру мрії на дошці оголошень МісТечко.

Читати далі

Що вигідніше у Львові зараз - купувати чи орендувати нерухомість? Читайте великий огляд цін, трендів та інвестицій на ринку житла у 2024 році. А також - де шукати найкращі варіанти квартир та будинків. Все про нерухомість Львова - на MISTECHKO.COM!

Читати далі

Клубний будинок - елітне житло для обраних у Львові. Що це таке, чим відрізняється від звичайних новобудов. Особливості дизайну, локації та інфраструктури. Комфорт і сусіди в клубному будинку. Де знайти такі квартири на Mistechko.com.

Читати далі

Новий закон про обов'язкові бомбосховища в новобудовах кардинально змінює ринок нерухомості. Як це вплине на ціни, безпеку та терміни здачі житла? Які наслідки для забудовників та поради для покупців квартир? Розбираємо всі нюанси у статті на Mistechko.com. 

Читати далі

Скільки коштує квартира у Львові та які тренди ринку нерухомості у 2024 році? Ми проаналізували актуальні ціни на житло в різних районах міста, розповіли про фактори, що впливають на вартість, і дали поради, як обрати омріяні квадратні метри. Дізнайся все про купівлю квартири у Львові в нашій статті! 

Читати далі

Плануєте купити квартиру у Львові? У цьому огляді ми розповідаємо про особливості кожного з 6 районів міста: Франківського, Шевченківського, Сихівського, Залізничного, Личаківського та Галицького. Порівнюємо ціни на житло, інфраструктуру, транспортне сполучення. Обирайте найкращий район разом з Mistechko.com!

Читати далі

У країні склалася важка економічна ситуація, що негативно відобразилося на ринку нерухомості. Попит є, але його не можна порівняти з тим, який був ще кілька років тому.

Але в цьому є і позитивні сторони. Ціни на ринку нерухомості трохи стабілізувалися і розраховувати на їх швидке зростання або падіння не доводиться. 

Читати далі

Категорії
Теги
Обрані