ЖК Auroom Tower - життя на висоті у серці Львова

Шукаєте квартиру в сучасній новобудові Львова з чудовими краєвидами, свіжим повітрям та швидким сполученням до центру? Зверніть увагу на ЖК Auroom Tower, що розташований в затишному мікрорайоні Під Голоском за адресою вул. Під Голоском, 4. Цей комфортабельний житловий комплекс вже зданий в експлуатацію, тож ви можете придбати омріяні квадратні метри та заселитися негайно.

Розташування та транспортна доступність

Мікрорайон Під Голоском, де зведено ЖК Auroom Tower, вирізняється зручною локацією. З одного боку, він оточений зеленими парками та лісом, що забезпечує чисте повітря та релакс. З іншого — має хорошу транспортну розв'язку з центром міста завдяки близькості до проспекту В'ячеслава Чорновола.

Дістатися серця Львова можна всього за 10-15 хвилин автомобілем. Якщо ж віддаєте перевагу громадському транспорту, то на вул. Під Голоском та Варшавській курсують маршрутки і автобуси у всіх напрямках.

Близькість до природи та водночас швидкий доступ до центру — ось чим приваблює розташування ЖК Auroom Tower. Мешканці комплексу можуть насолоджуватися затишком передмістя без жертв у комфорті.

Інфраструктура мікрорайону Під Голоском

Жителі Auroom Tower матимуть все необхідне для життя, роботи та дозвілля в пішій доступності. Забудовник потурбувався, щоб мешканці почувалися комфортно в новому домі.

Навчання та розвиток дітей:

  • Сімейний центр «Мадагаскар» — 11 хв пішки
  • Середня загальноосвітня школа №23 — 11 хв пішки

Медичні заклади:

  • Лікарня УМВС — 8 хв
  • Поліклініка УМВС — 10 хв

Торгівля та сервіс:

  • ТЦ Spartak — 13 хв
  • ТОЦ Інтерсіті — 15 хв
  • Магазин стоматологічних матеріалів, навчальний центр King Western medicine — 7 хв

У дворі комплексу облаштовані дитячий та спортивний майданчики, де малеча зможе безпечно гратися, а дорослі — займатися спортом. Для автомобілістів передбачений підземний паркінг та наземна автостоянка на 83 місця.

Надійні технології будівництва ЖК

Житловий комплекс Auroom Tower зведений за монолітно-каркасною технологією, яка забезпечує міцність, довговічність та стійкість до зовнішніх факторів. Будівля має 11 поверхів та 6 секцій, тож кожен зможе підібрати житло за своїм смаком.

При будівництві використовувалися якісні та екологічні матеріали:

  • Зовнішні та внутрішні стіни з червоної керамічної цегли
  • Утеплення фасаду мінеральною ватою та пінополістиролом
  • Індивідуальне опалення в кожній квартирі
  • Панорамні енергоефективні вікна

Родзинкою комплексу є дворівневі апартаменти на верхніх поверхах з індивідуальними відкритими терасами. Тут ви зможете облаштувати унікальну зону відпочинку з мальовничими краєвидами на місто.

ЖК Auroom Tower — це симбіоз комфорту, практичності та сучасних технологій будівництва. Тут продумана кожна деталь для безпечного та затишного життя.

Продумані планування квартир

У житловому комплексі представлені квартири на будь-який смак та гаманець. Забудовник потурбувався про ергономічність та функціональність кожного квадратного метра.

На вибір покупців:

  • 1-кімнатні квартири від 45 м²
  • 2-кімнатні квартири від 76 м²
  • 3-кімнатні квартири від 94 м²
  • Дворівневі апартаменти з терасами від 71 до 141 м²

Всі помешкання мають раціональне зонування на вітальню, спальню, кухню, санвузол, коридор. Площі кімнат оптимальні для комфортного облаштування меблів та техніки. А панорамні вікна додають житлу простору та чудовий краєвид.

Квартири здавалися з чорновим оздобленням, тож власники мали змогу втілити будь-які дизайнерські задуми. Висота стель 2,7 м дозволяє візуально розширити простір та створити відчуття легкості.

Девелопер Auroom — якість та комфорт

Житловий комплекс Auroom Tower зведений будівельною компанією Auroom, яка успішно реалізувала вже 6 проектів у Львові та області. Девелопер зарекомендував себе як надійного та відповідального забудовника.

Серед переваг співпраці з Auroom варто відзначити:

  • 15-річний досвід на ринку нерухомості
  • Будівництво за європейськими стандартами якості
  • Увага до деталей та комфорту мешканців
  • Облаштування прибудинкових територій
  • Своєчасна здача об'єктів в експлуатацію

У 2019 році компанія Auroom отримала престижну премію «Ukrainian Urban Awards» за кращі архітектурні та урбаністичні рішення в проекті, що позитивно вплинув на розвиток міста. Це свідчить про те, що забудовник орієнтований на створення гармонійного та комфортного середовища.

Купуючи квартиру в ЖК від Auroom, ви отримуєте не просто квадратні метри, а простір для щасливого життя, сповнений комфорту та затишку.

Купівля нерухомості на вторинному ринку

Наразі всі квартири в ЖК Auroom Tower від забудовника розпродані, адже будинок зданий в експлуатацію з 2 кв. 2020 року. Але ви можете стати щасливим власником омріяного житла на вторинному ринку.

Переваги купівлі квартири в Auroom Tower, що вже здана в експлуатацію:

  • Можливість одразу заселитися або здати в оренду
  • Наявність усієї необхідної інфраструктури поруч
  • Благоустрій прибудинкової території завершений
  • Реальна оцінка стану житла, будинку та комунікацій
  • Широкий вибір планувань на різних поверхах

Серед оголошень на дошках та сайтах нерухомості Львова ви неодмінно знайдете актуальні пропозиції продажу квартир в цьому комплексі. Середня вартість квадратного метра стартує від 22 000 грн і залежить від площі, поверху, виду з вікон та стану помешкання.

Щоб не наштовхнутися на шахраїв та отримати юридично чисте житло, радимо користуватись перевіреними ресурсами та залучати агента з нерухомості. Він допоможе перевірити документи, технічний стан квартири, підготувати та провести угоду.

Пошук квартир Auroom Tower на Mistechko.com

Сайт безкоштовних оголошень Mistechko.com — ваш надійний провідник у пошуках квартири в ЖК Auroom Tower та інших новобудовах Львова. Тут ви знайдете широкий вибір пропозицій купівлі та оренди нерухомості від власників та агентів.

На Mistechko.com ви зможете:

  • Переглянути актуальні оголошення продажу квартир в Auroom Tower
  • Порівняти ціни, характеристики, фото житла
  • Зв'язатися з продавцем напряму або через ріелтора
  • Підібрати квартиру в оренду у Львові на будь-який смак і гаманець
  • Отримати консультацію експерта з нерухомості
  • Залишити безкоштовне оголошення про продаж вашої квартири

З Mistechko.com ви завжди в курсі останніх тенденцій ринку житла, цін та пропозицій. Портал розроблений, щоб економити ваш дорогоцінний час та сили на пошуки ідеального варіанту.

Отже, якщо ви мрієте жити в сучасній новобудові з захопливими краєвидами, якісним оздобленням та розвиненою інфраструктурою — ЖК Auroom Tower ідеально підійде для втілення ваших бажань. Затишні й світлі квартири в цьому комплексі чекають саме на вас.

А знайти серед сотень оголошень саме ваш варіант житла допоможе сайт Mistechko.com. Тож не зволікайте, адже ваша квартира-мрія вже десь поруч. Почніть нове життя в ЖК Auroom Tower вже сьогодні!

Часті запитання

Яка інфраструктура та благоустрій території ЖК Auroom Tower?

На закритій прибудинковій території облаштовані дитячий та спортивний майданчики, зони відпочинку, наземна автостоянка. У пішій доступності від комплексу є школа, дитячий садок, медичні установи, аптеки, магазини, ТРЦ.

Чи можна придбати паркомісце в ЖК Auroom Tower?

Так, будинок має підземний паркінг, де можна купити або орендувати машиномісце. Також є наземна автостоянка для гостьових авто. Детальну інформацію щодо наявності та вартості паркомісць краще уточнювати безпосередньо у власника квартири або представників ОСББ.

Які квартири доступні для покупки в ЖК Auroom Tower?

Оскільки комплекс вже зданий та заселений, забудовник продав усі квартири. Але у вас є можливість підібрати житло на вторинному ринку. Серед актуальних пропозицій власників є 1-3 кімнатні квартири площею 45-94 м² та дворівневі апартаменти 76-141 м² з терасами.

Назад до новин Наступний запис