ЖК на Миколайчука, 38 - твій рожевий оазис комфорту у Львові

Привіт, шукачу затишного та стильного житла! Якщо ти мрієш про квартиру, де панує гармонія між міським комфортом та природною красою — знайомся, житловий комплекс на вулиці Миколайчука, 38. Ця перлина комфорт-класу в серці Львова здатна підкорити своєю яскравістю та продуманістю навіть найвибагливіших поціновувачів затишку. То чому б не зануритися в рожевий світ цього ЖК просто зараз?

Локація, що поєднує зручність і спокій

ЖК на вулиці Миколайчука, 38 розташувався в тихому куточку Шевченківського району Львова. Тут ти зможеш насолодитися спокоєм та єднанням з природою, адже поряд знаходиться мальовничий Замарстинівський лісопарк. Уяви, як ти прокидаєшся під спів пташок, дихаєш свіжим повітрям і п'єш каву на балконі з краєвидом на зелень.

Але це зовсім не означає, що доведеться жити відлюдником. Всього 15 хвилин на авто — і ти вже в центрі Львова з його бурхливим життям та атракціями. А якщо надаєш перевагу громадському транспорту — зупинка автобуса та маршруток знаходиться за крок від дому. Хіба не ідеальний баланс тиші та доступності?

Архітектура, яка впадає в око

Житловий комплекс на Миколайчука, 38 неможливо не помітити здалеку. І все завдяки його яскравому та сучасному архітектурному рішенню. Три будинки різної поверховості (7, 9 та 16) утворюють гармонійний ансамбль, який одразу привертає увагу.

Родзинкою екстер'єру став благородний рожевий колір фасаду, який надає будівлі особливого шарму та виділяє її з-поміж сірих багатоповерхівок. А панорамні вікна, просторі балкони та тераси додають відчуття легкості та простору.

З таким домом хочеться фотографуватися та ділитися знімками в Instagram. Адже він — справжній арт-об'єкт в міському пейзажі.

Інфраструктура, продумана до дрібниць

Забудовник потурбувався, щоб мешканці ЖК на Миколайчука, 38 мали все необхідне для комфортного життя. Просто уяви:

  • На перших поверхах відкриються супермаркет, дитячий садок, Центр юнацького дозвілля та амбулаторія. Щоб за покупками, розвагами та здоров'ям — нікуди ходити не треба.
  • У пішій доступності — школи, магазини, аптеки, медичні центри, кафе. Все, що потрібно для щоденного життя — поруч з домом.
  • До великих ТРЦ та центру Львова — лічені хвилини їзди. Шопінг, розваги, культурний відпочинок — все до твоїх послуг.

Тут ти зможеш насолоджуватися тишею, але при цьому завжди залишатися на зв'язку з друзями, роботою та міськими принадами. Ідеальний life-work-balance, чи не так?

Всередині ще краще, ніж зовні

Квартири в ЖК на Миколайчука, 38 вражають своєю продуманістю та комфортом. Забудовник пропонує житло на будь-який смак:

  • 1-3-кімнатні варіанти з ергономічними плануваннями.
  • Метраж від 48 до 88 «квадратів» — простір для втілення будь-яких дизайнерських задумів.
  • Панорамні вікна, балкони та тераси з чудовим краєвидом — для насолоди кожним днем.
  • Висота стелі 2,7 м — відчуття легкості та свободи.
  • Чорнова обробка «під ремонт» — створюй інтер'єр своєї мрії.

А ще мешканці зможуть обирати зручні комори (від 5 до 13 м²) для зберігання сезонних речей та спортивного інвентарю. Щоб нічого зайвого не захаращувало простір оселі.

Плануй своє ідеальне житло

Як бачиш, у ЖК на Миколайчука, 38 є квартири для будь-якого стилю життя та склад родини. Мрієш про затишну «однушку» для себе чи коханої людини? Є варіанти! Плануєш розширення і потрібно більше кімнат? Знайдемо ідеальне рішення! Завжди хотів мати окремий кабінет? Без проблем!

До того ж, забудовник пропонує комфортне розтермінування на придбання омріяних квадратних метрів. З першим внеском лише 30% та можливістю розтягнути платежі на рік. Хіба не привабливі умови?

І ще бонус — ціна. Прямо зараз квадратний метр щастя стартує від 32 500 грн. Поспішай, доки найкращі планування ще доступні!

Двір для відпочинку та розваг

Подвір'я ЖК на Миколайчука, 38 — це не просто прохідний двір, а справжній простір для життя. Тут кожен знайде куточок для душі:

  • Облаштовані зони відпочинку з лавочками та озелененням — читай, мрій, релаксуй.
  • Сучасний дитячий майданчик — щоб малеча розвивалася та заводила друзів.
  • Спортивний майданчик з тренажерами — будь у формі без зайвих зусиль.
  • Місця для барбекю та пікніків — святкуй красиво або просто милуйся заходом сонця.

Двір ЖК на Миколайчука, 38 — це продовження твого затишного дому. Тут хочеться проводити час, знайомитися з сусідами та насолоджуватися кожною миттю.

Паркінг, про який можна лише мріяти

Маєш автомобіль і втомився шукати місце для паркування? Забудь про це назавжди! У ЖК на Миколайчука, 38 передбачений підземний паркінг на 120 машиномісць. Тобто твій «залізний кінь» завжди буде у безпеці та комфорті.

А найкраще — у паркінгу є ліфт, який підніме тебе одразу на потрібний поверх. Ніяких довгих блукань підземеллям з важкими сумками. Хіба не мрія кожного автовласника?

Придбай своє рожеве щастя

Тож якщо ти шукаєш квартиру для щасливого життя у Львові, ЖК на Миколайчука, 38 — це правильний вибір. Тут є все, що потрібно сучасній людині: комфорт, стиль, розвинена інфраструктура та гармонія з природою.

Не гай часу — завітай на сайт забудовника та обирай своє ідеальне рожеве гніздечко. А якщо виникнуть питання чи сумніви — сміливо телефонуй менеджеру. Він розвіє всі твої побоювання та допоможе втілити мрію про квартиру в реальність.

Зроби крок назустріч новому життю — життю в кольорі щастя. Зроби крок до ЖК на Миколайчука, 38 вже сьогодні!

P.S. А якщо раптом не знайдеш квартиру своєї мрії — не сумуй. На онлайн-дошці оголошень Mistechko.com представлено сотні варіантів житла — від затишних «однушок» до розкішних будинків. Тож запасайся горнятком кави, заходь на сайт та вибирай помешкання до душі. І нехай у твоєму житті завжди буде місце для яскравих кольорів та справжнього щастя!

Назад до новин Наступний запис