ЖК "Національний" у Львові: сучасний дім для вимогливих

Шукаєте квартиру бізнес-класу у Львові в оточенні парків, але з швидким доступом до центру? Зверніть увагу на ЖК «Національний» від надійного забудовника «Моя Країна». Ця масштабна новобудова розташована у Франківському районі за адресою вул. Стрийська, 108. Тут ви знайдете омріяне житло підвищеного комфорту в затишному куточку міста з власною інфраструктурою. Розповімо детальніше, чим особливий цей комплекс.

Архітектура та благоустрій — сучасний стиль та продумані деталі

ЖК «Національний» — це не просто житловий комплекс, а ціле місто в місті. Проєкт складається з 11 будинків висотою від 8 до 16 поверхів, розташованих по периметру закритого подвір'я. Фасади виконані в каскадному стилі з виступаючими блоками, що надає будівлям сучасного та динамічного вигляду.

Родзинкою комплексу стане концепція «двір без машин». Внутрішній простір площею з футбольне поле перетвориться на затишну пішохідну зону для вашого відпочинку та спілкування. Тут облаштують:

  • сучасні дитячі та спортивні майданчики;
  • зони відпочинку з лавками та альтанками;
  • місце для вигулу домашніх улюбленців;
  • ландшафтний дизайн з газонами та клумбами.

В кожній оселі ЖК «Національний» передбачені панорамні вікна, які наповнять ваше житло світлом та повітрям. А з верхніх поверхів відкриються чудові краєвиди на місто та Карпати. Особливо вражаючий вид матимуть власники дворівневих пентхаусів з просторими терасами.

«Національний» — це не лише квадратні метри, а простір для вашого комфортного та безпечного життя. Тут ви знайдете затишок сучасного житла та зручності великого міста.

Інфраструктура комплексу та району — все необхідне поруч

Забудовник потурбувався, щоб мешканці ЖК мали все необхідне під рукою. На території комплексу передбачено 7000 м² комерційних площ, де розмістяться:

  • магазини, кафе, ресторани;
  • відділення банків та салони краси;
  • спортивний клуб з басейном та СПА-зоною;
  • дитячий садок з власним подвір'ям;
  • центр розвитку «Львівська школа Монтессорі»;
  • офісні приміщення для вашого бізнесу.

В пішій досяжності від ЖК «Національний» знаходяться:

  • Школи: №48, №36, №2, Smartum, «Школа вільних і небайдужих», «Фрузя» — 10-15 хв;
  • Дитсадки: №69 «Веселка», №134, №33, №155, «Малюк» — 10-20 хв;
  • Медзаклади: поліклініка №2 — 10 хв, дитячий центр — 20 хв, лікарня №8 — 20 хв;
  • Спорткомплекси: стадіон «Динамо» — 5 хв, Shulak Gym, Malibu, Atlantic — 10 хв;
  • Розваги: аквапарк «Пляж» — 5 хв авто, ТРЦ King Cross Leopolis, Victoria Gardens — 12-15 хв авто.

Продукти можна купити в сусідніх супермаркетах або на ринку «Шувар» — 10 хв авто. А для шопінгу та розваг підійдуть найбільші ТРЦ міста, куди можна дістатися за лічені хвилини.

Розташування та довкілля — парки, озера, центр міста

ЖК «Національний» знаходиться в оточенні одразу трьох парків — Стрийського, «Горіхового гаю» та «Бондарівки». Тож ви зможете насолоджуватися відпочинком на природі, займатися спортом та гуляти з дітьми в кроковій досяжності від дому.

За 2 хвилини пішки від комплексу є мальовниче озеро, де можна порибалити чи покататися на човні. А щоб зануритись у міську атмосферу, вам знадобиться лише 15 хвилин, щоб дістатися центру Львова з його архітектурою, кав'ярнями та культурним життям.

Поруч з ЖК зручна транспортна розв'язка. Тут курсують автобуси, тролейбуси та маршрутки, які домчать вас в будь-яку точку міста. А власники авто оцінять швидкий виїзд на об'їзну дорогу та головні магістралі Львова.

Хід будівництва та здача в експлуатацію — надійність та своєчасність

Спорудження ЖК «Національний» стартувало в 2019 році і наразі йде за графіком. З 13 секцій вже збудовано 6, ще 5 планують здати в 2 кв. 2024 року. Будівництво ведеться за надійною монолітно-каркасною технологією з використанням сертифікованих матеріалів:

  • стіни з керамоблоку;
  • утеплення мінеральною ватою;
  • енергоощадні панорамні вікна;
  • індивідуальні котли в кожній оселі.

За ходом робіт та відповідністю проєкту стежать технагляд та авторський нагляд. А замовник регулярно звітує про стан будівництва та виконані роботи на своєму сайті. Тож ви можете бути певні, що отримаєте ключі від омріяної квартири без затримок.

Планування квартир — простір для кожного

В ЖК «Національний» представлений великий вибір планувань на будь-який смак та гаманець. На сьогодні в продажу є:

  • 1-кімнатні від 52 м² — компактні та функціональні рішення;
  • 2-кімнатні від 75 м² — простір для затишку та комфорту;
  • 3-кімнатні від 97 м² — ідеальні для великої родини;
  • 4-5-кімнатні від 131 м² — преміальні квартири для поціновувачів розкоші;
  • дворівневі пентхауси з терасами та краєвидами на місто.

Висота стель 2.7 м та панорамні вікна візуально розширять простір та наповнять його світлом. А завдяки продуманим плануванням ви зможете втілити будь-які дизайнерські задуми.

Підібрати ідеальне житло у Львові допоможе портал нерухомості Mistechko.com. Тут зібрані актуальні пропозиції продажу квартир в новобудовах та на вторинному ринку з детальними фото, планами поверхів та інформацією про забудовників.

Ціни та умови придбання — вигідні пропозиції в центрі Львова

Станом на травень 2024 року в ЖК «Національний» діють такі ціни на квартири:

  • 1-кімнатні від 85 800 $ (1650 $/м²);
  • 2-кімнатні від 123 750 $ (1650 $/м²);
  • 3-кімнатні від 159 230 $ (1500 $/м²);
  • 4-кімнатні від 196 880 $ (1500 $/м²);
  • 5-кімнатні від 211 940 $ (1500 $/м²).

Також доступні паркомісця в підземному паркінгу від 19 500 $, комори від 2 550 $ та комерційні площі від 54 360 $ (1400 $/м²).

Забудовник пропонує вигідні умови розстрочки та кредитування. Розстрочка надається на індивідуальних умовах на термін до завершення будівництва. Також можна скористатися іпотечними програмами від банків-партнерів:

  • "єОселя" з мінімальним внеском від 20% та ставкою 3-7% річних;
  • «Кредобанк» з внеском від 20% та ставкою 12% річних.

Більше деталей щодо умов та наявних квартир дізнавайтеся у відділі продажу ЖК «Національний». А для порівняння пропозицій забудовників рекомендуємо завітати на сайт оголошень Mistechko.com.

Забудовник — репутація та досвід на ринку нерухомості

Девелоперська компанія «Моя Країна» працює на ринку нерухомості України з 2012 року. За цей час фірма реалізувала 16 об'єктів у 9 містах країни загальною площею понад 500 тис м². Будівництво ЖК «Національний» у Львові стало дебютним проєктом забудовника у Західній Україні.

«Моя Країна» позиціонує себе як соціально відповідальний забудовник. Компанія будує доступне житло, впроваджує енергоефективні технології, розвиває міську інфраструктуру. А для інвесторів пропонує прозорі умови купівлі та звітує про всі етапи будівництва.

Відгуки про співпрацю з «Моя Країна» здебільшого позитивні. Покупці відзначають якість виконаних робіт, надійність та відповідальність девелопера. Але найкраще про його роботу говорять реалізовані об'єкти, які стали окрасою українських міст та домівкою для тисяч родин.


Коротко про головне

ЖК «Національний» — це масштабний житловий комплекс бізнес-класу в затишній частині Львова. Складається з 11 будинків на 8-16 поверхів, поєднаних закритим подвір'ям площею з футбольне поле. Розташований за 15 хв від центру міста, в оточенні трьох парків та власної інфраструктури.

Забудовник «Моя Країна» пропонує на вибір 40 планувань: від compact до дворівневих. В кожній квартирі панорамні вікна, а в пентхаусах власні тераси. Будинок зводять за монолітно-каркасною технологією з надійних матеріалів: керамоблок, мінвата, енергоощадні вікна.

Підібрати ідеальну квартиру в сучасній новобудові Львова допоможе портал нерухомості Mistechko.com. Порівнюйте ціни, планування, інфраструктуру ЖК та обирайте житло своєї мрії.

Популярні запитання

Чи можна придбати паркомісце і скільки воно коштує?

Так, в ЖК «Національний» передбачений підземний паркінг на 270 машиномісць. Мінімальна ціна 19 500 $ за 13.5 м². Також будуть наземні стоянки на 200 авто. Власники пентхаусів отримають по 2 місця в подарунок.

Чи буде закрита територія та охорона?

Так, комплекс матиме закритий від авто двір, систему відеоспостереження, пункт охорони на в'їзді та консьєржів в під'їздах. Також забудовник передбачив приміщення для дільничного офіцера поліції.

Яке оздоблення квартир? Чи можна робити ремонт?

Квартири здаються з чорновим ремонтом. В пентхаусах можна встановити сонячні панелі та колектори для повної енергонезалежності. А завершити оселю в своєму стилі власники зможуть разом з надійними партнерами забудовника.

Назад до новин