Часто запитувані варіанти при покупці квартир в новобудовах Львова

Часто запитувані варіанти при покупці квартир в новобудовах Львова

Часто запитувані варіанти при покупці квартир в новобудовах Львова

Купівля квартири в новобудові, це серйозний крок, і, часом, великий ризик. Будівництва заморожуються на невизначений період, забудовники розоряються, здача будинку затримується. В результаті немає ні житла, ні грошей, і людина змушена йти в суд шукати справедливості і відшкодовувати збитки.

Новобудови у центрі

Якщо Ви купуєте новобудову у Львові, то близькість до центру має велике значення. Важливо тільки розуміти, що крокова доступність від центру автоматично піднімає ціну на житло відразу на кілька десятків відсотків. Тим більше, що місць під забудову близько центральної частини майже не залишилося. А ось якщо розглядати варіант не в пішій доступності, а хвилин 15 транспортом, то ціни тут будуть набагато гуманніше. У таких випадках непогано скористатися допомогою фахівця, щоб він допоміг відрізнити «зерна від плевел», в сенсі відверту рекламу від дійсних планів міста.

Купівля квартири в новобудові через агентство

Щоб такого не сталося, краще всього звернутися в агентство нерухомості, причому бажано велике, з досвідом роботи на ринку взагалі, і з забудовниками зокрема. Чому варто звернутися в агентство, а не до забудовника? Тому що ціна, за якою Ви отримуєте своє житло, абсолютно не відрізняється від ціни на нього ж у забудовника, бо договір Ви підписуєте і з агентством, і з забудовником. Зате звернувшись в агентство, Ви зможете бути впевнені, що документи перевірені, компанія надійна, і ви купуєте те, що вибрали, без додаткових сюрпризів. При цьому співробітникам агентства зовсім нема чого намагатися Вам продати цю конкретну квартиру, вони можуть запропонувати Вам схожі варіанти в цьому ж районі, чого забудовник зробити не може, тому як повинен продавати тільки свої об'єкти, а не конкурентів. Це дуже сильно заощаджує Ваш час. Адже замість того, щоб сходити до восьми забудовників вподобаного Вам району, розмови з кожним, Ви звертаєтеся в агентство, і, вам в «одному вікні» грамотно і кваліфіковано розповідають всі «підводні камені» того чи іншого варіанту. У будь-якому випадку, ніколи не зайвим буде мати «свою» людину, яка добре знається на такому складному ринку, як ринок нерухомості. Всі ми знаємо, що є таке поняття як сімейний лікар, сімейний юрист, і, безумовно, у когось вже є сімейний ріелтор.

В якому районі купити новобудову

Якщо подивитися на карту Львова, де відзначені всі новобудови, то з подивом можна помітити, безліч точок по всьому місту. Так, будівництво ведеться практично в кожному районі, відрізняє нові житлові комплекси в основному ціна на квартири і їх площа. У центральних і північних районах пропонуються до продажу ЖК комфорт-класу, де площа однокімнатної квартири починається від 46 кв.м., і, відповідно, вартість такої квартири буде дуже високою. Набагато дешевше коштують квартири в будинках, які знаходяться на околиці міста. Активно забудовується Шевченківський район, де скоро під забудову плям вже не залишиться, зводяться цілі квартали в Франківському районі, величезне будівництво йде на Сихові — це що стосується південної частини міста, на півночі швидкими темпами розвивається Тракт Глинянський, на сході Пасічна. Кожен район має свої як переваги так і недоліки, тому вибираючи район де Ви збираєтеся купувати новобудову уважно досліджуйте ті параметри які Вам здаються найбільш важливими. Наприклад, наявність дитячого садка або школи, або зручність виїзду з мікрорайону, щоб потім не стояти в багатогодинних пробках, намагаючись виїхати за межі району протягом двох годин, поспішаючи на роботу — в будні, або в гості — у вихідні.

Квартира в новобудові, як інвестиції

Купівля квартири у Львові в новобудові — це ще й дуже вигідні інвестиції. Вартість квартири на стадії котловану і на стадії здачі будинку може досить суттєво відрізнятися. І тут, знову ж таки, зовсім не зайвою буде допомога фахівця. Він допоможе оцінити перспективи і ризики, а в подальшому і реалізувати бажання клієнта, щодо продажу або здачі в оренду даної нерухомості. До того ж допомога фахівця в нагоді на стадії вибору — кому з компаній довірити свої кошти. Досвідчений фахівець допоможе зорієнтуватися, в якому районі купувати перспективніше з точки зору його розвитку і наповненості, де краще їсти або буде інфраструктура, до якого комплексу будуть краще під'їзні шляхи, де вистачить місць у садочках та школах, хто добре впорядковує двори і території, а хто робить упор на будівництво спортивних об'єктів.

Новобудови-таунхауси

Чомусь кажучи про новобудови, в більшості випадків, маються на увазі саме багатоквартирні будинки, хоча зовсім також до новобудов цілком можуть відноситись і таунхауси у Львові. Квартира-будинок, як можна по простому охарактеризувати цей вид нерухомості. Окремий вхід і деяку кількість землі дозволяють вважати його будинком, а загальні в сусідами дах і стіни квартирою. Про таун-хауси кажуть рідко, тому що їх досить рідко будують, але, хоч і нечасто, такі пропозиції все одно з'являються на ринку. Пропозиції вельми цікаві і часом дуже вигідні.

Назад до новин Наступний запис