Часто запитувані варіанти при покупці квартир у Львові

Часто запитувані варіанти при покупці квартир у Львові

Часто запитувані варіанти при покупці квартир у Львові

Купівля квартири у Львові — це серйозний крок для будь-якої людини, не важливо в якому віці і на які кошти вона купує нерухомість, не кажучи вже про те, що для багатьох така подія відбувається взагалі один раз в житті. Купити квартиру можна самостійно або звернувшись в агентство нерухомості. Який шлях обрати кожен вирішує для себе сам, але з досвідченим агентом купувати квартиру однозначно буде спокійніше, тому що він кваліфіковано перевірить чи в порядку всі документи, чи немає прихованих проблем або обтяжень у даного об'єкта.

Як вибрати квартиру у Львові?

Ясна річ, що у кожного потенційного покупця є свій певний набір параметрів, якими має володіти майбутнє житло. Але є деякі основоположні правила, яких при покупці квартири, все-таки варто дотримуватися.

Отже, перше на що варто звернути увагу при покупці квартири у Львові — це інфраструктура. Переконайтеся, що обране Вами житло оточене достатньою кількістю магазинів, аптек, транспортних вузлів (зупинок і виїздів), дізнайтеся де знаходяться поліклініки, школи, дитячі садки та інші соціально значущі об'єкти. Якщо у Вас маленька дитина, якій потрібно місце в дитячому саду, дізнайтеся, скільки місць в найближчих садках і скільки в окрузі проживає пільговиків. Погодьтеся, купувати з маленькою дитиною квартиру в будинку, свідомо знаючи, що навколо живуть одні військові, не дуже розумно. Далі варто визначитися в якому будинку купувати квартиру (в блоковому, панельному, цегляному), з балконом або без, на якому поверсі, чи розглядаєте ви крайні поверхи або ваш вибір ніколи не впаде на перший або останній поверх.

Як тільки ви визначилися з тим, що повинно оточувати ваш будинок, варто пильніше придивитися до самого дому. Зверніть увагу на те в якому стані сходова клітка, місця загального користування, ліфт, стіни в парадній. Важливо дізнатися які сусіди будуть вас оточувати, адже купуючи квартиру у Львові ви купуєте і оточення. Вам же не хочеться у вихідні прокидатися о 6 ранку (якщо Вам це не властиво) тільки від того, що сусіди зверху стали топати або включили музику на максимальну гучність або раптом подумали, що потрібно саме зараз пересунути шафу.

Коли ви оглядаєте безпосередньо квартиру вартує в першу приділити увагу сантехніці, електропроводці і вентиляції. Це три основні сильно витратних і найскладніших в заміні параметра. Обов'язково дізнайтеся у господарів чи не було в квартирі перепланувань і якщо були чи узаконені вони. Неодмінно варто визначитися чи готові зробити капітальний ремонт або обійдетеся косметичним, а може вам потрібна квартира, в яку можна зайти і жити не думаючи про ремонт зовсім.

В якому районі Львова купити квартиру?

Це, мабуть, один з головних питань, яке варто собі поставити, прийнявши рішення про покупку нерухомості у Львові. Адже ні для кого не секрет, що кожен район Львова або Львівської області має певний набір властивостей, що відрізняють його від інших. Якісь райони екологічно чистіші, якісь менше, в якомусь районі багато транспортних сполучень, ​​а десь їх зовсім немає, в Центральних районах зосереджені головні визначні пам'ятки та історичні пам'ятники, в Північних районах багато парків і місць для відпочинку, зате в південних зосереджені всі основні підприємства міста і досить багато житлових комплексів побудованих в останні роки.

Видові квартири

Важливу роль у виборі квартири буде грати і вид з вікна. Мало знайдеться цінителів, кому буде приємно дивитися на труби заводу або на двір-колодязь. Куди як приємніше вранці підійшовши до вікна побачити зелень дерев, або насолодитися видом на Стрийський паркк. Так само добре буде підійти до вікна і побачити місто з висоти пташиного польоту. Взагалі всі видові квартири коштують звичайно недешево, але придбання видової квартири це ні з чим незрівнянна радість, яка буде з вами кожен день.

Квартира мрії — яка вона?

Замислюючись над цим питанням, кожна людина відповість щось своє, але безсумнівно для кожного змістом всіх перерахованих якостей є те, що квартира повинна бути затишною. Адже наш будинок — це наша фортеця, де все повинно радувати око і душу.

Зважившись на покупку квартири у Львові ми наважуємося серйозно змінити своє життя. Ми беремо на себе відповідальність за своє неодмінно щасливе майбутнє, адже не може нове життя, яке почнеться в новій квартирі бути поганим. Саме тому вибираючи квартиру, ми підходимо до цього з такою ретельністю і скрупульозністю, ми вибираємо для себе нове життя і тільки від нас залежить яким вона буде.

Назад до новин Наступний запис