Вибираємо хороший гараж разом!

Вибираємо хороший гараж разом!

Вибираємо хороший гараж разом!

Дуже часто автомобіль є для нас повноправним членом сім'ї, який вимагає серйозних фінансових вливань. Кожен з автолюбителів намагається зробити так, щоб якомога довше продовжити термін експлуатації свого автомобіля. А це означає, що потрібно заздалегідь подбати про хороший гараж.
Місце зберігання транспортного засобу обов'язково має бути сухим і надійним.

Які гаражі бувають? Як вибрати хороший гараж?

Гаражі бувають як окремо стоячі, так і в гаражному об'єднанні (кооперативі). Кооперативний гараж вважається найбільш підходящим варіантом.

Майже завжди в такому об'єднанні досить додаткових привілеїв:

  • вода на території;
  • цілодобова охорона;
  • вивіз сміття;
  • послуги електрика.
Окремо стоячі гаражі є не найгіршим варіантом, але багатьох перерахованих вище достоїнств вони позбавлені. Дуже часто такі гаражі піддаються крадіжкам, так як вони зовсім не охороняються.
Гаражі бувають металеві, цегляні і шлакоблокові.
Гараж з металу має досить низьку вартість, але в міцності і надійності він поступається своїм конкурентам. До недоліків можна віднести: знижений рівень теплоізоляції; корозія металу; мала міцність. Переваги: ​​низька вартість; швидкість збірки.
Цегляний гараж є фаворитом. Будівлі з цегли дуже надійні і практичні. Його фундамент має міцну основу.
Якщо будівництвом гаража своєї мрії займаєтеся особисто ви, то можна звести справжній шедевр. Його внутрішні стіни ретельно утеплюють, що значно підвищує його вартість.
Шлакоблочний гараж обійдеться вам дешевше цегельного, але по міцності і надійності не поступиться цегельному варіанту. Це буде справжня фортеця для вашого авто.

Гараж є відмінним місцем зберігання непотрібних речей з вашої квартири. У підвалі гаража можна зберігати консервацію і запаси на зиму. З кожним днем ​​число машин постійно збільшується, тому і ціна на гаражі невблаганно зростає. Для вас це буде хороше вкладення особистих коштів. Якщо ви вже маєте гараж, то знову придбану нерухомість можна дуже вигідно здати в оренду.

Назад до новин Наступний запис