ЖК Comfort Hill у Львові: затишний дім біля парку та лісу

Шукаєте квартиру у Львові в оточенні природи, але зі швидким доступом до центру? Зверніть увагу на ЖК Comfort Hill від надійного забудовника Citi Lviv Development. Ця новобудова розташована в мальовничому районі Голоско за адресою вул. Під Голоском. Тут ви знайдете омріяне житло в затишному комплексі комфорт-класу поруч з парковою зоною та Брюховицьким лісом. Розповімо детальніше, чим особливий цей ЖК.

Розташування та околиці — життя на природі, відпочинок у місті

ЖК Comfort Hill знаходиться у Шевченківському районі Львова, всього за 10 хвилин їзди від центру міста. Родзинкою комплексу є його близькість до зелених зон — Брюховицького лісу та парку. Тут ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям, співом пташок та активним відпочинком, не покидаючи меж міста.

Поруч з будинком швидко розвивається інфраструктура. Зводяться нові ЖК, що стимулюють появу магазинів, кафе, спортклубів та інших важливих об'єктів. Тож з кожним роком життя в цьому районі ставатиме ще зручнішим.

За 5 хвилин пішки від Comfort Hill ви опинитеся серед вікових дерев Брюховицького лісу. Тут можна гуляти стежками, кататися на велосипеді, влаштовувати пікніки з друзями. А ще це чудове місце для ранкових пробіжок та занять спортом на свіжому повітрі.

ЖК Comfort Hill — це оаза комфорту та затишку в мегаполісі. Тут ви зможете відпочити від міської метушні, не втрачаючи доступ до всіх переваг Львова.

Інфраструктура комплексу та району — все необхідне поруч

Попри розташування біля парку та лісу, мешканці ЖК Comfort Hill матимуть під рукою всю необхідну для життя інфраструктуру. В пішій досяжності та кількох хвилинах їзди знаходяться:

  • Магазини та ТРЦ: «Продуктова хата», Family Food — 2 хв, «Арсен», «Рукавичка», «АТБ» — 5 хв авто, ТРЦ Forum Lviv — 7 хв авто;
  • Школи: №23 — 8 хв пішки, №16 — 10 хв пішки, №43, №81, №91 — 5 хв авто;
  • Дитсадки: «Мадагаскар», «Коло Хруся і Леся» — 10 хв пішки, Brighter Minds — 3 хв авто, №57, «Англо Ленд» — 4 хв авто, №104, №171 — 5 хв авто, №106, «Ясочка», «Казка» — 6 хв авто;
  • Спортклуби: «Кристал», Sport Life — 5-10 хв пішки, інші — 6 хв авто;
  • Розваги: музичні школи, мовні курси, дитячі центри — 5 хв авто.

Для щоденних покупок поруч є невеликі магазини, а для шопінгу та розваг — ТРЦ Forum Lviv з брендовими бутіками, foodcourt, кінотеатром та дитячою зоною. Продукти з ринку можна купити на Краківському, дістатися якого авто 10 хв.

Про здоров'я і красу подбають фітнес-клуби — «Кристал» з груповими заняттями та Sport Life з басейном і spa-зоною. А різноманітні гуртки та курси відкриють нові таланти в дітей та дорослих.

Хід будівництва та здача в експлуатацію — плани та реальність

Спорудження ЖК Comfort Hill стартувало у 2022 році і наразі йде за графіком. Комплекс складатиметься з 2 секцій на 16 поверхів, які зводять за монолітно-каркасною технологією. Про надійність та енергоефективність будинку подбають:

  • зовнішні стіни з червоної керамічної цегли;
  • утеплення мінеральною ватою;
  • індивідуальне опалення з двоконтурними газовими котлами;
  • панорамні енергозберігаючі вікна.

Здати в експлуатацію обидві секції планують в 2 кв. 2025 року. Судячи з темпів робіт та репутації забудовника, зрив термінів малоймовірний. Тож за рік з невеликим щасливі власники зможуть святкувати новосілля.

Хід будівництва та актуальні фото з майданчику можна переглядати на сайті забудовника. Приємно спостерігати, як на місці котловану поступово постає сучасний житловий комплекс, гармонійно вписаний в зелене оточення.

Планування квартир — комфорт та функціональність

ЖК Comfort Hill пропонує великий вибір планувань на будь-який смак і гаманець:

  • 1-кімнатні від 41 м² — компактні студії та повноцінні однокімнатні;
  • 2-кімнатні від 75 м² — простір для затишного сімейного життя;
  • 3-кімнатні від 100 м² — простір, де кожен знайде особистий куточок.

Родзинка комплексу — панорамні вікна та засклені лоджії на всю висоту поверху. Тож в оселях завжди буде багато денного світла та свіжого повітря. А краєвиди на парк та ліс стануть окрасою вашого інтер'єру.

Всі планування продумані та ергономічні: з коморами, нішами, гардеробними. Кімнати правильної форми, без зайвих кутів — любий дизайн-проєкт втілиться легко.

Обрати ідеальну квартиру допоможе сайт-агрегатор нерухомості у Львові Mistechko.com. Тут зібрано пропозиції від забудовників з актуальними цінами, планами поверхів та детальними описами житлових комплексів.

Ціни та умови придбання — вигідні пропозиції в затишній новобудові

Сьогодні інвестувати в затишний куточок в ЖК Comfort Hill можна за цінами:

  • 1-кімнатні від 49 860 $ (1175 $/м²);
  • 2-кімнатні від 87 055 $ (1150 $/м²);
  • 3-кімнатні — 125 750 $ (1250 $/м²).

Забудовник пропонує розтермінування до 1 року з першим внеском від 30%. Також можлива іпотека від банків-партнерів. Всі деталі варто уточнити у відділі продажу, а наші менеджери допоможуть розрахувати найвигідніший варіант саме для вас.

Не відкладайте мрію про власне житло в оточенні природи. Адже з кожним зданим поверхом ціни зростатимуть, а вибір квартир меншатиме. Телефонуйте просто зараз і бронюйте квартиру своєї мрії в ЖК Comfort Hill!

Забудовник — надійність, репутація, досвід

Компанія Citi Lviv Development зарекомендувала себе як надійний та відповідальний забудовник. Фірма успішно реалізувала 5 житлових комплексів. А на стадії будівництва ще 2 — ЖК Comfort Hill та ЖК Greenville Park.

Забудовник активно впроваджує нові технології, дбає про якість та комфорт мешканців. Про це свідчать відгуки інвесторів та мешканців, які довірили Citi Lviv Development свої кошти та майбутнє.

Купити квартиру від Citi Lviv Development — це вклад у надійне та комфортне житло на довгі роки. Всі об'єкти компанії здаються вчасно, з обіцяною якістю робіт та матеріалів. А прозорі умови придбання та постійний зв'язок з інвесторами створюють довірливі відносини.


Коротко про головне

ЖК Comfort Hill — це новий житловий комплекс комфорт-класу в мальовничому районі Львова Голоско. Знаходиться за 10 хв від центру міста, поруч з Брюховицьким лісом та парковою зоною. Складається з 2 16-поверхових секцій, які планують здати в 2 кв. 2025 року.

Забудовник Citi Lviv Development пропонує 1-2-3-кімнатні квартири площею 41-100 м² з панорамними вікнами. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, дитсадки, магазини, ТРЦ Forum Lviv, спортклуби. А Брюховицький ліс за 5 хв пішки стане улюбленим місцем для прогулянок та пікніків.

Підібрати ідеальну квартиру в затишному куточку Львова допоможе агрегатор нерухомості Mistechko.com. Телефонуйте просто зараз і бронюйте житло своєї мрії!

Популярні запитання

Чи є паркінг і скільки він коштує?

Так, комплекс матиме підземний паркінг на 50 паркомісць. Їх вартість варто уточнити у відділі продажу. Також у дворі передбачені гостьові парковки для авто мешканців та їх гостей.

Чи буде закрита територія і охорона?

Так, територія ЖК Comfort Hill буде закрита від авто та сторонніх. В'їзд обмежуватиме шлагбаум, а периметр охоронятиме професійна служба безпеки та відеоспостереження. Тож ви завжди будете почуватися захищено.

Яке оздоблення квартир? Чи можна робити ремонт?

Квартири здаються з чорновим оздобленням, тож ви зможете втілити будь-який дизайнерський задум. В оселях вже буде розводка опалення, індивідуальні лічильники, броньовані двері та панорамні вікна. Решту — на ваш смак!

Назад до новин Наступний запис