ЖК на вул. Баштанній, 6 у Львові: затишний дім у серці розвиненої інфраструктури

Шукаєте квартиру у Львові з усіма зручностями поруч та однодумцями-сусідами? Зверніть увагу на ЖК на вул. Баштанній, 6 від надійного забудовника ТОВ «МОЛ-ІН». Ця новобудова розташована у Залізничному районі за адресою вул. Баштанна, 6. Тут ви знайдете затишне житло в унікальному клубному будинку серед розвиненої міської інфраструктури. Розповімо детальніше, чим привабливий цей комплекс.

Концепція та інфраструктура — затишний клубний дім з усім необхідним

ЖК на вул. Баштанній, 6 — це малоквартирний житловий комплекс комфорт-класу, виконаний у форматі клубного будинку. Це означає, що тут буде лише 12 квартир, де мешкатимуть люди зі спільними інтересами та цінностями. Ви завжди будете знати своїх сусідів в обличчя і зможете довірити їм полити квіти чи нагодувати котика під час відпустки.

Попри невеликі масштаби, комплекс матиме все необхідне для комфортного життя:

  • сучасний дитячий майданчик для малечі;
  • затишні зелені зони для відпочинку з друзями чи родиною;
  • паркінг на 4 авто для зберігання залізних коней;
  • облаштований під'їзд з ліфтом та пандусами для мам з колясками.

В будинку передбачено індивідуальне опалення в кожній оселі, лічильники води, світла і газу, щоб ви могли контролювати свої витрати. А просторі балкони стануть чудовим місцем для вранішньої кави чи вечірнього чілу.

Двір без автівок, кілька сусідських сімей та все найнеобхідніше поруч — в цьому затишному ЖК ви справді відчуєте себе як вдома.

Розташування та довкілля — зручне життя у Залізничному районі Львова

Новобудова знаходиться у Залізничному районі Львова, який славиться хорошою екологією та розвиненою інфраструктурою. Всього за кілька хвилин пішки ви дістанетеся до:

  • Навчальних закладів: ліцей №75 — 3 хв, фізмат ліцей — 5 хв, школа №40 — 10 хв, гімназія "Євшан" — 10 хв, дитсадки №114, 151 та 127 — до 10 хв.
  • Медичних установ: амбулаторія сімейної медицини №1 — 5-7 хв, поліклініка №5 — 10 хв, травмпункт №1 — 10 хв, стоматполіклініка №3 — 15 хв.
  • Торгово-розважальних закладів: магазини "Єрмоліно", «М'ясо», Kum-Kum, Baker Market, «АТБ» — 2-10 хв, ринок «Новий» — 10 хв, ТВК «Південний» — 4 хв авто, ТРЦ Victoria Gardens — 7 хв авто.
  • Спортивних комплексів: зала FitCurves — 4 хв, Olimp Pivdennyi, «Спартак», Premium — 5-8 хв авто.
  • Зелених зон: парки для відпочинку та пікніків — 10-15 хв.

Поруч з комплексом зручна транспортна розв'язка — зупинки маршруток та автобусів у всі куточки міста. А до аеропорту, залізничного вокзалу чи автостанції можна дістатися за 5-25 хвилин автівкою.

Тож мешканці ЖК на Баштанній зможуть легко та швидко вирішувати будь-які побутові питання, водити дітей до садка/школи, ходити на фітнес, гуляти в парках, не витрачаючи час на довгі переїзди.

Хід будівництва та здача в експлуатацію — готовність до заселення

Будівництво комплексу вже завершене і він повністю готовий до заселення. Останні роботи закінчили в 1 кварталі 2022 року. Тож інвестори та майбутні мешканці можуть не хвилюватися за терміни і одразу планувати ремонт своєї омріяної квартири.

Новобудову звели за сучасною монолітно-каркасною технологією, яка гарантує надійність та сейсмостійкість. А зовнішні стіни з екологічної цегли додатково утеплили мінватою для кращої енергоефективності.

Планування квартир — комфорт та простір для кожного

ЖК на вул. Баштанній пропонує практичні планування на будь-який смак:

  • 1-кімнатні квартири площею 34-38 м² — затишні варіанти для самостійного життя чи молодих сімей.
  • 2-кімнатні квартири на 56 м² — простір для відпочинку та роботи, з двома балконами та санвузлами.

Кімнати в квартирах правильної форми, тож ви зможете втілити будь-які дизайнерські задуми. А панорамні вікна наповнять оселю світлом і повітрям.

Обирайте ідеальне житло у Львові разом з сайтом-агрегатором нерухомості Mistechko.com. Тут зібрані найкращі пропозиції від надійних забудовників з детальними планами, цінами та фото.

Ціни та умови придбання — вигідні пропозиції в затишному комплексі

Сьогодні в ЖК на Баштанній можна придбати омріяні квадратні метри за такими цінами:

  • 1-кімнатні від 34 м² — всі продані;
  • 2-кімнатні від 56 м² — від 81 490 $ (1450 $/м²).

Забудовник пропонує розтермінування платежу, деталі якого варто уточнити у відділі продажу. Менеджери залюбки проконсультують щодо актуальних умов, організують екскурсію на об'єкт і допоможуть підібрати житло вашої мрії.

Не зволікайте, адже пропозиція обмежена, в продажу залишилися лічені квартири! Телефонуйте просто зараз — і можливо саме ви станете щасливим мешканцем цього особливого клубного будинку.

Забудовник — надійність, досвід, репутація на ринку нерухомості

Девелоперська компанія ТОВ «МОЛ-ІН» спеціалізується на зведенні якісного житла та комерційних приміщень у Львові та області. В портфоліо забудовника чимало вдалих проєктів, які здобули прихильність інвесторів та мешканців.

Фірма будує за всіма держстандартами, використовує сертифіковані матеріали та сучасні технології. А головне — дотримується заявлених термінів та не підводить своїх клієнтів. Тому, довіривши цьому забудовнику свої кошти, ви гарантовано отримаєте омріяні квадратні метри вчасно і з обіцяною якістю.


Коротко про головне

ЖК на вул. Баштанній, 6 — це затишна новобудова комфорт-класу в Залізничному районі Львова. Комплекс виконаний у форматі клубного будинку, має лише 12 квартир з однодумцями-сусідами. Складається з однієї 5-поверхової секції, зданої в експлуатацію в 1 кв. 2022 року.

Комплекс оточений розвиненою інфраструктурою — школи, дитсадки, магазини, спорткомплекси, все необхідне для життя є поруч. Зручна транспортна розв'язка дозволяє швидко дістатися центру міста, вокзалів та аеропорту.

Забудовник ТОВ «МОЛ-ІН» пропонує практичні 1-2 кімнатні квартири з просторими кімнатами та балконами. Обрати та порівняти пропозиції продажу нерухомості у Львові можна на агрегаторі Mistechko.com.

Популярні запитання

Які комерційні приміщення передбачені в ЖК на вул. Баштанній, 6?

У комплексі доступні комерційні площі на 83 м² вартістю від 98 210 $. Це можуть бути магазини, салони краси, кав'ярні, офіси на першому поверсі будівлі.

Чи є паркінг для автомобілів?

Так, комплекс має невеликий підземний паркінг на 4 машиномісця. Вартість паркомісця стартує від 23 000 $ за 37 м².

Де можна відпочити та погуляти поруч?

В 10-15 хвилинах пішки знаходяться два парки для прогулянок, пікніків та вигулу песиків. А за 7 хвилин авто можна дістатися ТРЦ Victoria Gardens з розвагами та фуд-кортами на будь-який смак.

Назад до новин Наступний запис