ЖК "Весняний" у Винниках - ваш квиток у світ комфортного та затишного життя

Шукаєте квартиру в передмісті Львова, де можна насолоджуватися гармонією з природою та міським комфортом водночас? Зверніть увагу на ЖК «Весняний» — новий житловий комплекс комфорт-класу в мальовничих Винниках. Ця сучасна новобудова розташована на вул. Кільцевій, 17а, лише в 11 км від центру Львова. Забудовником виступає надійна компанія Budtrance Development, яка зводить якісне житло з 2010 року. Розповімо детальніше, чому варто купити квартиру саме в ЖК «Весняний».

Ідеальне розташування: природа і місто поруч

ЖК «Весняний» ідеально підійде тим, хто цінує життя в оточенні природи, але не готовий відмовлятися від переваг великого міста. Комплекс розташований в тихому і спокійному районі Винників — затишного містечка, оточеного лісами та озерами. Чисте повітря, спів птахів і неймовірні краєвиди стануть вашими щоденними супутниками.

Водночас, до центру Львова можна дістатися всього за півгодини автомобілем. Близькість до Кільцевої дороги та добре налагоджене транспортне сполучення дозволять швидко дістатися в будь-яку точку міста Лева. Автобусна зупинка знаходиться лише за 8 хв пішки від ЖК, звідки можна доїхати до ТРЦ King Cross Leopolis чи залізничного вокзалу.

ЖК «Весняний» — це ідеальний вибір для тих, хто прагне поєднати затишок передмістя з доступністю міської інфраструктури. Насолоджуйтеся спокоєм природи, маючи все необхідне на відстані витягнутої руки.

Розвинена інфраструктура: все необхідне для життя

Мешканці ЖК «Весняний» матимуть доступ до всієї необхідної інфраструктури в пішій доступності. Для найменших мешканців поруч знаходяться дитячий садочок №156 (15 хв пішки), центр розвитку «Мудрик» (7 хв авто), приватні садочки «Зернятко», Baby Club, Helen Doron (7 хв авто). Школярі зможуть відвідувати середні школи №29, №47 та «Берегиня», до яких можна дістатися за 4-7 хв на автомобілі.

Поруч з ЖК «Весняний» є все для комфортного життя і побуту:

  • Магазини: супермаркети «Рукавичка», «Близенько», «АТБ-Маркет» — 11-15 хв пішки;
  • Розваги: дитячий простір «Дивокрай», школа мистецтв — 7 хв авто;
  • Відпочинок: ресторани «Околиця», «Винна Гора», база відпочинку — 3-6 хв авто;
  • Спорт: спортивний комплекс Starfit з басейном, тренажерною залою, озеро Palmira Resort — 8 хв авто;
  • Медицина: стоматологія Dental Spa (8 хв), поліклініка №2, клініки «Стоматологія КМ», UP (5 хв авто).

До центру Винників можна дійти всього за 10 хв, де знаходяться банки, аптеки, поштові відділення, кав'ярні тощо. Для відпочинку на природі неподалік розташований мальовничий парк «Вайнберг» (11 хв пішки).

Комфортне планування: затишні квартири на будь-який смак

ЖК «Весняний» пропонує широкий вибір зручних планувань, серед яких ви обов'язково знайдете своє ідеальне помешкання. В комплексі представлено 179 квартир з 1-3 кімнатами площею від 43 до 94 м2. Кожна квартира має продуману організацію простору, де враховані всі нюанси для вашої зручності.

Однокімнатні квартири площею 46-53 м2 ідеально підійдуть для самотніх людей або молодих пар. Дво- та трикімнатні помешкання площею 65-92 м2 стануть затишним гніздечком для сімей з дітьми. А висота стель 2,7 м додасть простору та легкості вашій оселі.

Всі квартири здаються з чорновим ремонтом, що дозволить втілити будь-які дизайнерські задуми. А встановлені металопластикові енергозберігаючі вікна, індивідуальне опалення, лічильники та протипожежні двері гарантують комфортний мікроклімат та безпеку.

Безпечний дитячий майданчик, спортивна зона — для активного відпочинку

Подвір'я ЖК «Весняний» стане улюбленим місцем відпочинку для мешканців будь-якого віку. Тут реалізована концепція «двір без авто», тож ваші діти зможуть безпечно гратися на майданчику, а дорослі — насолоджуватися тишею та свіжим повітрям. Для активного відпочинку облаштована спортивна зона з тренажерами.

На території комплексу буде проведено комплексний благоустрій з озелененням, встановленням лавочок та альтанок. Це чудове місце для відпочинку всією родиною, зустрічей з друзями чи просто споглядання заходу сонця. А сучасне освітлення та відеоспостереження гарантуватимуть безпеку у будь-який час доби.

Паркувальні рішення: завжди є місце для вашого авто

Власники автомобілів неодмінно оцінять наявність власного підземного паркінгу в ЖК «Весняний». Ваше авто завжди буде під надійним захистом від негоди чи сторонніх осіб. Також передбачені гостьові паркувальні місця для ваших відвідувачів.

В той же час, двір ЖК буде вільний від машин, створюючи безпечний та комфортний простір для відпочинку мешканців. Адже хто сказав, що життя в передмісті несумісне з автомобілем?

Надійний забудовник Budtrance Development: 15 років бездоганної репутації

За проєктом ЖК «Весняний» стоїть надійний забудовник Budtrance Development, який зводить якісне житло з 2010 року. За плечима компанії 2 успішно завершених та зданих в експлуатацію житлових комплекси (3 будинки). Ще 1 будинок наразі на стадії будівництва.

Budtrance Development відомий своїм відповідальним підходом, дотриманням стандартів та термінів будівництва. Купуючи квартиру в ЖК «Весняний», ви можете бути впевнені в надійності свого вибору та захисті інвестицій.

Вигідні умови придбання: повна оплата або розтермінування

Забудовник пропонує комфортні умови придбання квартири в ЖК «Весняний» на будь-який гаманець. Ви можете обрати повну оплату вартості помешкання або скористатись безвідсотковим розтермінуванням до 31.12.2024 з першим внеском від 50%.

Ціна на квартири стартує від 915 $/м2, що є дуже привабливою пропозицією для такої локації та класу житла. Поспішайте обрати свою ідеальну квартиру, адже забудовник пропонує знижки та спеціальні пропозиції для певних категорій покупців (військові, медики, молоді сім'ї).

А для тих, хто планує орендувати квартиру в новобудові, ЖК «Весняний» теж може стати чудовим варіантом. Якісне помешкання в гарній локації, з розвиненою інфраструктурою — те, про що мріють орендарі. На сайті Mistechko.com ви знайдете сотні актуальних пропозицій оренди в новобудовах Львова та області.

Отже, якщо ви в пошуках затишної квартири в екологічно чистому передмісті Львова, ЖК «Весняний» може стати вашим ідеальним вибором. Комфортне планування, розвинена інфраструктура, безпечна територія та надійний забудовник — все для щасливого життя. Завітайте до відділу продажу, щоб обрати квартиру своєї мрії вже сьогодні!

Часті запитання

Які комерційні приміщення будуть в ЖК «Весняний»?

На перших поверхах комплексу передбачені приміщення для центру раннього розвитку, супермаркету, кав'ярні, зоомагазину, хімчистки, салону краси, студії йоги та квіткового магазину.

Чи буде благоустрій прибудинкової території?

Так, забудовник обіцяє провести комплексний благоустрій, озеленення, встановити дитячі та спортивні майданчики, облаштувати зони відпочинку.

Коли планується здача ЖК «Весняний» в експлуатацію?

Введення в експлуатацію першої черги заплановане на 1 квартал 2024 року.

Назад до новин Наступний запис