Топ-7 найцікавіших виставок у Львові, які варто відвідати кожному

Привіт, шановні львів'яни та гості нашого чудового міста! Шукаєте, як провести вихідні у Львові весело та пізнавально? Тоді вам точно варто завітати на якусь із численних львівських виставок! Тут ви знайдете розваги на будь-який смак — від мистецтва та handmade до тварин і дитячих розваг. А ще це чудова нагода познайомитися з новими людьми та відпочити від рутини.

До речі, якщо ви приїхали до Львова у пошуках нової домівки — неодмінно загляньте на сайт Mistechko.com. Це найбільша дошка безкоштовних оголошень з нерухомості у Львові та області. Тут ви швидко знайдете квартиру, будинок чи комерційне приміщення своєї мрії за вигідною ціною від власників.

Отже, вашій увазі — топ найцікавіших виставок Львова, які точно варто відвідати:

Виставки мистецтва та рукоділля

Якщо ви творча особистість чи просто любите споглядати прекрасне — вам неодмінно варто відвідати мистецькі виставки Львова. Малярство, графіка, скульптура, фотографія, contemporary art — різноманіття вражає.

Найцікавіші арт-локації Львова — Львівський палац мистецтв, Національний музей ім. Андрея Шептицького, Львівська національна галерея мистецтв, арт-центр «Дзиґа». Тут завжди можна побачити як роботи визнаних майстрів, так і молодих митців.

Поціновувачам рукоділля раджу відвідати тематичні крафтові виставки — handmade ярмарки, фестивалі вишивки та ткацтва, майстер-класи з декору та флористики. Це чудова нагода придбати унікальні авторські прикраси, одяг, іграшки та сувеніри.

Виставки тварин

Львів'яни дуже люблять тварин, тому в місті часто проходять виставки домашніх улюбленців. Найпопулярнішими є виставки собак і котів, де можна помилуватися найкращими представниками різних порід.

Також у Львові проводять виставки акваріумних рибок, папуг, шиншил та інших екзотичних тварин. А ще можна відвідати контактний зоопарк, погодувати кролів та поні.

Для тих, хто шукає домашнього улюбленця, на виставках є можливість поспілкуватися з заводчиками, обрати здорове цуценя чи кошеня. Якщо ж ви просто любите тварин — це чудова нагода помилуватися, пофотографуватися та поспілкуватися з братами нашими меншими.

Дитячі виставки

Виховуєте діток і хочете провести вихідні весело та пізнавально? Завітайте на дитячі виставки у Львові! Це справжній рай для малечі — атракціони, майстер-класи, шоу, ігрові зони, солодощі.

Найбільша дитяча подія міста — щорічний фестиваль «KidsCamp», що відбувається в листопаді у Палаці спорту. Тут ваші малюки зможуть спробувати себе в різних професіях, взяти участь у численних розвагах та конкурсах, виграти призи.

Також у Львові часто проходять освітні дитячі виставки — наприклад, з робототехніки, науки, іноземних мов. Це чудова можливість для школярів дізнатися щось нове в ігровому форматі та визначитися з майбутнім напрямком розвитку.

Шукаєте зручну квартиру для сім'ї з дитиною у Львові? На сайті Mistechko.com є безліч актуальних варіантів оренди житла поблизу садочків, шкіл, спортивних секцій. Оберіть комфортне помешкання в затишному районі!

Весільні виставки

Плануєте одруження і вже знаєте, що весілля буде у Львові? Раджу відвідати львівські весільні виставки! Тут ви знайдете все необхідне для організації ідеального свята — сукні, костюми, декор, флористику, кейтеринг.

На весільних виставках ви зможете поспілкуватися з професіоналами весільної індустрії, підібрати локацію, ведучого, фотографа. А ще тут часто проводять розіграші та лотереї з приємними призами для молодят.

Найбільша весільна подія Львова — «Lviv Wedding Show», що двічі на рік збирає понад 5000 відвідувачів та 150 учасників. Також популярними є виставки «Весілля мрії» та «Ваше весілля».

Медичні та стоматологічні виставки

Дбаєте про здоров'я та хочете бути в курсі останніх новинок медицини? Завітайте на спеціалізовані виставки у Львові! Найбільші з них — «ГалМЕД» (медична виставка), «Стоматологічний ярмарок», «Світ здоров'я та краси».

На цих заходах ви зможете безкоштовно отримати консультації та діагностику від провідних лікарів, відвідати лекції та майстер-класи, ознайомитися з новітнім обладнанням та методиками лікування. А ще часто буває продаж медичних товарів та косметики за акційними цінами.

Для фахівців галузі це чудова нагода підвищити кваліфікацію, обмінятися досвідом з колегами, налагодити партнерство. Тому медичні виставки у Львові завжди збирають сотні учасників з України та з-за кордону.

Книжкові виставки

Львів — справжня культурна столиця України, тому книжкові події тут відбуваються регулярно. Найвідомішими є Міжнародний книжковий «Форум видавців» та «Дитячий форум», Львівський книжковий ярмарок.

На виставках представлені сотні видавництв з усієї України та світу. Тут можна придбати книги на будь-який смак — від бестселерів до раритетних видань. Часто діють знижки та акції, є можливість поспілкуватися з авторами.

У рамках книжкових форумів проходять десятки презентацій, автограф-сесій, лекцій, дискусій. Це чудова нагода для львів'ян доторкнутися до світу літератури та поповнити домашню бібліотеку.

До речі, якщо ви перебираєтеся до Львова і шукаєте помешкання — на Mistechko.com є сотні актуальних оголошень про оренду та продаж квартир у Львові. Наш сайт допоможе вам знайти житло в затишному районі з хорошою інфраструктурою.

Виставки народних ремесел

Львівщина здавна славиться своїми народними промислами — гончарством, різьбярством, писанкарством, ковальством. Найкраще ремісниче мистецтво краю можна побачити на численних виставках-ярмарках.

Найбільшими є Міжнародний фестиваль «Етновир» та Національний ярмарок народних промислів, що відбуваються на площі перед Оперним театром. Тут представлені вироби сотень майстрів з усіх куточків України — кераміка, вишивка, ткацтво, різьба по дереву, скло, метал.

На виставках можна не лише придбати автентичні сувеніри, а й взяти участь у майстер-класах з традиційних ремесел. Повірте, власноруч зліпити глечик чи розписати писанку — це незабутній досвід!

Сподіваюся, наш огляд найцікавіших львівських виставок був вам корисним. Приїжджайте до Львова за враженнями та позитивними емоціями! А якщо вам потрібна затишна квартира чи будинок для проживання — заходьте на Mistechko.com. Це найбільша база нерухомості Львова та області за вигідними цінами. Бажаємо гарно провести час!

Назад до новин Наступний запис