Хочеш жити як король? Все про переваги та нюанси пентхаусів у Львові

Привіт, мій друже! Якщо ти мрієш про розкішне життя в самому серці Львова, то я знаю, що тобі потрібно. Ні, це не корона і не трон (хоча було б непогано). Йдеться про пентхаус — ультрасучасну квартиру на верхівці будинку з дизайнерським ремонтом і панорамними вікнами. Уявляєш, як круто прокидатися вранці і бачити весь Львів біля своїх ніг? Або влаштовувати вечірки на власній терасі під зорями? Звучить як казка, але насправді цілком реально. Давай розберемося, що ж таке пентхаус і чим він кращий за звичайну квартиру.

Зміст:

Пентхаус: від службового приміщення до символу розкоші

Зараз в це важко повірити, але колись пентхауси були найгіршим житлом в будинку. Бо туди треба було дертися пішки по сходах, а хто ж хоче жити під самим дахом і страждати від спеки чи протікань? Тому в пентхаусах селили прислугу і всяких маргіналів.

Але все змінилося з появою ліфтів. Тепер до верхотури можна домчати з вітерцем, а вид з вікна відкривається — закачаєшся! Та й шуму від вулиці там менше. Багаті люди швидко зрозуміли, що пентхаус — це кайф і престиж. Так колишні комірчини перетворилися на символ крутизни і достатку.

До речі, сучасний пентхаус — це не просто квартира на останньому поверсі. Це ціла резиденція з двох рівнів, величезними вікнами, терасою і навіть власним садом на даху. Тобто такий собі заміський маєток, тільки в центрі міста. От так неочікуваний поворот, правда?

Пентхаус vs таунхаус: хто кого?

Якщо ти в пошуках максимально просторого і комфортного житла, то можеш розглядати ще й таунхаус. Це така собі «котеджна» квартира в місті з окремим входом, гаражем і клаптиком землі. Але на відміну від пентхауса, таунхаус зазвичай низенький (2-3 поверхи) і стоїть впритул до сусідів.

Тобто якщо хочеш відчувати себе королем, який дивиться на світ з висоти, то пентхаус однозначно переможе. Ну а якщо тобі важливіше мати свою територію і паркувати машину біля дверей — тоді вибирай таунхаус. Хоча круті пентхауси теж часто мають підземний паркінг, так що тут ще можна посперечатися.

Плюси і мінуси життя в пентхаусі у Львові

Окей, давай пройдемося по основним перевагам пентхаусів. Що там кайфового:

  • Простір, простір і ще раз простір! Висота стелі, величезні вікна, простора планування — після цього звичайна квартира здаватиметься тісною комірчиною.
  • Панорамні краєвиди міста. Якщо пощастить, з вікон твого пентхауса будуть видні головні пам'ятки Львова — Ратуша, Оперний театр або собори. Відчуй себе володарем міста!
  • Свіже повітря і тиша. На верхотурі до тебе долинатимуть хіба що звуки вітру і спів птахів, а не галас машин і крики п'яничок у дворі.
  • Свобода планування. Ніяких несучих стін і типових коридорів — роби що хочеш зі своїми квадратними метрами. Хоч хокейне поле влаштовуй, хоч бальний зал (жарт).
  • Інвестиційна привабливість. Пентхауси у Львові поки що дефіцитні, тому їх ціна росте як на дріжджах. Купуй зараз — потім перепродаси втридорога!

Звісно, є і мінуси. По-перше, ціна — хороший пентхаус коштує як літак. Ну або як кілька квартир. По-друге, вищі комуналку — опалювати і прибирати таку площу не дешево. Ну і по-третє, доведеться змиритися, що ліфт іноді ламається, і тоді підйом додому перетвориться на виснажливий фітнес. Але повір, воно того варте!

Загалом, якщо твій достаток дозволяє — бери пентхаус не задумуючись. Це не просто квартира, а стиль життя для обраних. Подумай тільки: власна лаундж-зона на даху, барбекю-вечірки для друзів, відпочинок біля панорамного басейну. А головне — жоден сусід зверху не затопить! Ну хіба не розкіш?

Де купити пентхаус своєї мрії у Львові

Відповідь проста: шукай на дошці безкоштовних оголошень з нерухомості Mistechko.com. Це місцевий львівський сайт, де зібрані всі актуальні пропозиції квартир від власників і забудовників. В тому числі і шикарні пентхауси в центрі міста і в новобудовах.

Не хочеш вистежувати оголошення і обдзвонювати варіанти? Тоді просто залиш заявку, і досвідчені менеджери Mistechko самі підберуть тобі топові пентхауси за твоїми запитами. З ними не страшно підписувати договір і проходити всі етапи купівлі — будеш в надійних руках.

Ну що, друже, готовий здійснити свою королівську мрію? Хватай мішок з грошима і шукай на дошці оголошень Mistechko.com пентхаус, який запав тобі в душу. А якщо є питання — пиши в коментарях, обов'язково допоможемо і підкажемо. Let's go підкорювати львівський Олімп нерухомості!

Назад до новин Наступний запис