Купуєте квартиру з паркінгом у Львові? Ось 5 порад, як обрати ідеальне паркомісце!

Зміст:

Нарешті ви вирішили купити квартиру у затишній новобудові Львова. Чудово! А тепер пора подумати про паркомісце для вашого залізного коня. Адже сучасне житло вищого класу часто оснащене підземним або наземним паркінгом. І якщо у вас є авто — вам точно знадобиться персональний куточок для нього.

Як же обрати те саме ідеальне місце в паркінгу новобудови? Де машина буде в безпеці, а вам буде зручно нею користуватися? Розповідаємо 5 лайфхаків, які стануть в нагоді кожному львівському автолюбителю. Поїхали!

Правило №1: Шукайте місце ближче до ліфта

Головне правило при виборі паркомісця — чим ближче до ліфта, тим краще. Уявіть: ви повертаєтесь додому після важкого робочого дня, ваші руки обтяжені пакетами з продуктами. Навряд чи ви зрадієте довгій прогулянці підземеллям до вашої машини, правда?

Тому якщо є можливість — намагайтеся обрати місце в радіусі 10-20 метрів від ліфта. Повірте, вранці, поспішаючи на роботу, ви не раз подякуєте собі за цей вибір.

До речі, в ідеалі варто вибирати паркомісце ще на етапі будівництва. Багато забудовників надають таку опцію при купівлі квартири в новобудовах Львова. Так ви точно встигнете вполювати найзручніші варіанти, поки інші мешканці не розібрали їх.

Стережіться рампи та вентиляції: чому це важливо?

Ви знайшли паркомісце в двох кроках від ліфта? Чудово! Але спочатку перевірте:

  • Чи немає поруч в'їзної рампи. Це та похила конструкція, по якій машини заїжджають на різні рівні паркінгу. Повірте, недосвідчений водій на рампі — це небезпечний сусід. Краще тримайте від нього подалі своє авто.
  • Чи не розташоване місце біля вентиляційної труби. Через неї на вашу машину може потрапляти конденсат, залишаючи білі патьоки. А ще гірше — сприяючи корозії кузова.

Якщо паркомісце ще тільки в проекті — уважно вивчіть схему паркінгу. Переконайтеся, що поруч немає цих небезпечних об'єктів.

Крайнє паркомісце — кращий вибір. Пояснюємо чому!

Класичне планування паркінгу — це місця між двома колонами. Зазвичай там вміщується 3 автівки. І якщо є можливість — обирайте саме крайнє місце.

Все просто: посередині ви ризикуєте опинитися затисненим між двома не дуже вправними водіями. А якщо сусіди ще й любителі паркуватися «як прийдеться» — можна взагалі залишитися без виїзду. Тому краще перестрахуватися і взяти крайнє місце — незалежне і просторе.

Паркінг з келером у Львові: навіщо ця комірчина потрібна?

Плануючи покупку паркомісця в новобудові Львова, зверніть увагу на наявність келера. Це невелика комірчина (2-4 кв.м) яка примикає до паркомісця. В ній зручно зберігати сезонні шини або ж звільнити квартиру від дитячих велосипедів, саней та іншого спортивного інвентарю.

Така опція зробить життя автолюбителя набагато комфортнішим. Але будьте готові, що й ціна паркомісця з келером у Львові буде вищою. Зате ви точно не покладете гроші на вітер.

Сімейне паркомісце — економія для власників 2-х авто

Сім'ї, в яких є дві машини, часто замислюються — чи варто купувати два окремих паркомісця? Є альтернатива: замовити сімейне паркомісце, на якому автівки стоять одна за одною.

Звісно, в такій схемі є свої нюанси. Щоб виїхати передньою машиною, доведеться відганяти задню. Але для тих, хто зранку разом їде на роботу або ж користується другим авто нечасто — такий формат стане оптимальним.

До речі, сімейний варіант допоможе зекономити до 40% вартості двох окремих паркомісць. Адже забудовники зазвичай роблять їм спеціальні ціни. Так що якщо ви купуєте квартиру в новобудові Львова і плануєте обзавестись двома автівками — сімейне паркомісце може стати чудовим рішенням.

Шукаєте квартиру з паркомісцем у Львові? На Mistechko.com є варіанти!

Відкриємо секрет: якщо ви шукаєте квартиру з паркомісцем у Львові — не обов'язково самостійно аналізувати кожну новобудову. Краще звернутись на спеціалізований сайт з пошуку нерухомості — наприклад, Mistechko.com.

Це найбільша локальна дошка оголошень з нерухомості Львова та області. Тут ви знайдете сотні актуальних пропозицій купівлі квартир у Львові — як від забудовників, так і на вторинному ринку. А головне — в описі кожного об'єкта буде вказано, чи є можливість придбати паркомісце.

Більше не доведеться годинами шукати ідеальну квартиру, а потім з'ясовувати, чи є десь поблизу паркінг. На Mistechko.com можна відразу відфільтрувати варіанти за потрібними характеристиками і обрати житло своєї мрії разом з омріяним паркомісцем.

Тож не відкладайте комфортне життя на потім — заходьте на Mistechko.com вже зараз! Впевнені, ви швидко знайдете квартиру, де буде затишно і вам, і вашому чотириколісному улюбленцю.

Ну що ж, тепер ви озброєні знаннями про те, як обирати ідеальне місце в паркінгу. Сподіваємось, ці лайфхаки стануть в нагоді і допоможуть зробити життя автолюбителя простішим та комфортнішим. Бажаємо вам легких паркувань, безпечних доріг і затишних квадратних метрів над головою. І до зустрічі на сайті Mistechko.com!

Назад до новин Наступний запис