Іпотека та кредитування

Які житлові програми доступні для військових у Львові та області. Умови отримання квартир, необхідні документи, іпотека та оренда з викупом. Поради та лайфхаки для військових, які шукають житло у Львові.

Читати далі

Що вигідніше - іпотека чи розстрочка від забудовника? Порівнюємо умови, переваги та недоліки. Поради експертів, як обрати оптимальний варіант купівлі квартири у Львові. А також де шукати найкращі пропозиції від надійних забудовників. Детальніше - на Mistechko.com.

Читати далі

Як військовослужбовцю придбати омріяну квартиру у Львові під 3% річних? Дізнайтеся все про державну програму пільгової іпотеки "єОселя": як це працює, які умови, необхідні документи. Корисні поради та лайфхаки + бонус про переваги покупки житла у місті Лева. Детальніше читайте на Mistechko.com.

Читати далі

Простою мовою про іпотеку: як львів'янину купити житло в кредит. Дізнайся про відсоткові ставки, умови, пільгові програми. Порівнюємо ануїтет та диференціацію. Розповідаємо, як оформити іпотеку онлайн. Аналізуємо ризики під час війни. Все, що потрібно знати початківцю!

Читати далі

Розповідаємо, як купити квартиру у Львові за програмою єОселя. Дізнайтеся про умови іпотеки під 3% і 7%, вимоги до позичальників та об'єктів. А також про покрокову інструкцію, як стати учасником і оформити кредит. Всі деталі на Mistechko.com!

Читати далі

Категорії
Теги
Обрані