Поради та лайфхаки

Що таке апартаменти і чим вони відрізняються від квартир. Плюси, мінуси та специфіка життя в апартаментах у Львові. Поради, кому варто купувати апартаменти. Де шукати та придбати апартаменти у Львові та області.

Читати далі

Як знайти надійного ріелтора для купівлі чи продажу квартири у Львові? Чим він допоможе і яких помилок дозволить уникнути? Поради з власного досвіду та рекомендації експертів ринку нерухомості. А також бонус - огляд найкращого сайту оголошень Mistechko.com

Читати далі

Покрокова інструкція, як швидко та вигідно продати будинок у Львові чи області. Поради, з чого почати, як підготувати нерухомість до продажу, які документи потрібні. Секрети привабливого оголошення та плюси співпраці з ріелтором. Як знайти покупця за допомогою дошки оголошень Mistechko.com.

Читати далі

Хто і за що платить в орендованій квартирі у Львові та області. Поради квартиронаймачам: як розподілити витрати на комунальні послуги, ремонт техніки та меблів, поточний та капітальний ремонт. Як скласти договір оренди, щоб уникнути непорозумінь. Поради з пошуку житла від дошки оголошень Mistechko.com

Читати далі

Як обрати оптимальне планування квартири залежно від потреб та мети купівлі. Огляд основних видів планувань: класичне, європланування, студія тощо. На які параметри звертати увагу: розташування кімнат, площа кухні, санвузли, освітлення. Вибір планування для особистого проживання, перепродажу чи здачі в оренду у Львові.

Читати далі

Покрокова інструкція, як вигідно здати в оренду нежитлове приміщення у Львові та області. Поради експертів: які документи потрібні, як скласти договір, розрахувати ціну і де шукати орендарів. Все про оренду офісів, магазинів, складів у Львові.

Читати далі

Експерт ділиться лайфхаками, як підготувати квартиру для здачі в оренду у Львові. Детальна інструкція, що зробити з ремонтом, меблями, технікою та декором, щоб швидко знайти охочих орендувати житло за хорошою ціною. А також бонус - де шукати квартирантів у Львові.

Читати далі

 Вичерпний гайд по вибору ідеальної квартири для сім'ї з дітьми у Львові. Розбираємо всі нюанси: від інфраструктури і безпеки до метражу і планування. А також ділимося лайфхаками та реальними прикладами від надійного забудовника. Щоб ваші малюки росли в комфорті, а ви не знали проблем з житлом.

Читати далі

Корисні лайфхаки, як львів'янам зменшити платіжки за світло, газ, воду і тепло. Поради з економії ресурсів в квартирі чи будинку. Інформація про програми з енергоефективності для ОСББ Львова. І трохи мотивації стати ощадливим та знайти економне житло на MISTECHKO.COM.

Читати далі

Покрокова інструкція, як підготувати квартиру до продажу у Львові. Поради з оформлення, ремонту, усунення недоліків. Де шукати покупців і розміщувати оголошення. Все для швидкого і вигідного продажу житла!

Читати далі

Корисна інструкція для студентів, як знайти і облаштувати житло у Львові. Поради з оренди та купівлі квартир, перевірені лайфхаки, сайти з оголошеннями. Усе, що потрібно знати першокурснику, щоб не загубитися в джунглях ринку нерухомості.

Читати далі

Експерт радить, на що звернути увагу при виборі квартири у Львові. Порівнюємо монолітні, цегляні та панельні будинки - плюси, мінуси, ціни. Розбираємося з перевагами первинного і вторинного ринку. А також про важливість розвиненої інфраструктури району.

Читати далі

Детальна покрокова інструкція, як обрати ідеальне місце для проведення конференції чи тренінгу у Львові. Поради щодо локації, співпраці з готелями, необхідного обладнання. А також лайфхаки оренди та купівлі приміщень для ділових подій.

Читати далі

Ця стаття - детальний путівник для тих, хто шукає ідеальну квартиру у Львові. Ви отримаєте 8 порад від експертів з нерухомості про те, на що звернути увагу при виборі житла. Район, інфраструктура, екологія, двір, паркінг, безпека та якість будівництва - все, що потрібно знати перед купівлею. А також дізнаєтесь, де знайти найкращі пропозиції квартир у Львові.

Читати далі

Ця стаття - корисний гід для львів'ян, які планують купити квартиру з паркомісцем. Дізнайтеся, на що звертати увагу при виборі місця в паркінгу, як не помилитися та де шукати вигідні пропозиції новобудов з паркомісцем у Львові. А також про лайфхаки для автолюбителів та можливість зекономити, придбавши сімейне паркомісце.

Читати далі

Експерт радить, як підготувати квартиру до продажу у Львові і максимізувати її ціну: поради з ремонту, інтер'єру, реклами та пошуку покупця. Про те, чому потрібен передпродажний чек-ап житла і як грамотно скласти оголошення. Плюс трохи про силу запахів і важливість торгу!

Читати далі

Все, що варто знати про оренду авто для пошуку квартири у Львові. Порівняння цін прокатників, поради з вибору машини та оптимальні маршрути для огляду житла. Бонус - лайфхаки, як знайти ідеальну оселю через дошку оголошень Mistechko.com.

Читати далі

Вичерпний гід по варіантах житла у Львові: від бюджетних хостелів до елітних апартаментів. Переваги, ціни, нюанси оренди + лайфхак, як швидко знайти ідеальну квартиру на сайті Mistechko.com. Для туристів і для тих, хто мріє переїхати до міста Лева. 

Читати далі

Детальний гайд як вибрати між квартирою у Львові та будинком біля міста. Порівнюємо ціни, локації, комфорт, витрати і майбутні перспективи. Шукайте своє ідеальне житло на Mistechko.com - там найкращі варіанти від перевірених забудовників.

Читати далі

Обираєш квартиру у новобудові Львова? Дізнайся про відмінності класів комфортності житла - від економу до еліту. Експертні поради, як не прогадати з вибором та знайти ідеальний варіант за ціною та умовами. Найкращі пропозиції квартир шукай на дошці оголошень Mistechko.com!

Читати далі

Категорії
Теги
Обрані