Юридичні питання

Скільки коштує переоформити будинок або дачу у Львові та області в 2024 році. Які податки і збори доведеться сплатити, хто за що платить. Де можна знайти та придбати житло своєї мрії.

Читати далі

Як правильно скласти заповіт на квартиру, будинок чи іншу нерухомість у Львові. Поради юристів та нотаріусів, види заповітів, вимоги до документів. Скільки коштує оформити заповіт та переваги цього рішення для власників житла у Львові та області.

Читати далі

Як розлучитися та поділити майно у Львові: поради адвокатів. Що вважається спільною власністю подружжя, як визначити частки кожного. Особливості поділу квартири, бізнесу, боргів. Судова практика і курйозні випадки.

Читати далі

Що таке завдаток при купівлі квартири у Львові. Коли варто вносити завдаток і скільки. Чим відрізняється завдаток від авансу. Як правильно оформити передачу грошей і чи можна повернути їх назад. Корисні поради для покупців житла від Mistechko.com

Читати далі

Детальна інструкція, що таке застава при оренді квартири у Львові, скільки доведеться заплатити і як уникнути проблем. Поради експертів: які бувають види депозиту, як його прописати у договорі і чи реально знайти житло без застави.

Читати далі

Як продати квартиру, якщо в ній два або більше власників. Поради юристів: чи можливо продати лише свою частку, як оформити угоду і податки. А також способи знайти покупця у Львові через дошку оголошень Mistechko.com

Читати далі

У чому різниця між житловим та нежитловим фондом. Чи можна жити в комерційному приміщенні або відкрити бізнес у квартирі. Як змінити статус нерухомості з житлового на нежитловий і навпаки у Львові. Поради та лайфхаки для власників.

Читати далі

Покрокова інструкція, як перевірити квартиру перед купівлею у Львові чи Львівській області. Поради, на що звернути увагу, які документи вимагати у продавця і де перевірити юридичну чистоту угоди. Як убезпечити себе від шахраїв та підводних каменів при купівлі нерухомості у Львові.

Читати далі

Все про укладання договору дарування нерухомості у Львові. Що це за документ, чим відрізняється від заповіту, як подарувати частку квартири. Ризики та підводні камені дарчої. Покрокова інструкція з оформлення, перелік документів та вартість послуг нотаріуса. Корисні поради та лайфхаки.

Читати далі

Повний перелік документів, необхідних для продажу квартири у Львові та області в 2024 році. Обов'язкові папери для всіх угод, а також список додаткових довідок в окремих випадках. Де і як отримати потрібні документи, на що звернути увагу і коли продаж житла неможливий.

Читати далі

Покрокова інструкція з купівлі приватного будинку у Львові та області. Поради експертів: на що звертати увагу при огляді, які документи потрібні від продавця і покупця, як відбувається угода і скільки коштує оформлення. Бонус: переваги роботи з ріелтором при купівлі будинку.

Читати далі

Що таке попередній договір купівлі-продажу квартири у Львові та області. Як правильно укласти і оформити, навіщо потрібен. Поради юристів: основні пункти, юридична сила, можливість розірвання. Чим відрізняється від основного договору.

Читати далі

Детальна інструкція, як правильно укласти договір оренди квартири у Львові у 2024 році. Що має містити договір, навіщо потрібен акт прийому-передачі житла, які нюанси обговорити з власником. А також поради, як перевірити орендодавця, коли потрібен нотаріус і чи можна взагалі обійтися без договору найму.

Читати далі

Детальний гайд по суборенді нерухомості у Львові. Що це таке, як правильно здати житло чи комерційне приміщення в суборенду, як оформити договір. Ризики для орендаря-суборендодавця і поради, де знайти надійних орендарів на МісТечку.

Читати далі

Покрокова інструкція, як вступити в права власності на успадковану нерухомість у Львові та вигідно її продати. Перелік необхідних документів, роз'яснення щодо податків і порада, де шукати надійних покупців на квартиру чи будинок, отримані у спадок.

Читати далі

В статті наведено повний перелік документів, які потрібні для продажу будинку у Львові та області у 2024 році. Розглянуто особливості підготовки документів на будинок із землею та в інших нестандартних ситуаціях. А також поради, де шукати покупців на львівську нерухомість.

Читати далі

Страхування житла у Львові - як це працює, скільки коштує і від чого захищає. Практичні поради, які ризики краще страхувати і як вибрати оптимальний договір. А також трохи гумору та лайфхаків про безпеку нерухомості від досвідченого страхового експерта.

Читати далі

Детальна покрокова інструкція для львів'ян, як оцінити квартиру перед продажем у 2024 році. Корисні лайфхаки, актуальні ціни та перелік документів для оцінки. А також бонус - як швидко знайти покупця на сайті оголошень МісТечко.

Читати далі

Вичерпна інструкція для львів'ян, як продати квартиру, якщо чоловік або дружина перебуває за кордоном. Покроковий алгоритм дій, перелік документів, поради щодо згоди чи довіреності від другої половинки. А також лайфхак, як швидко знайти покупця за допомогою сайту МісТечко.

Читати далі

Вичерпний гайд з продажу квартири у Львові під час війни. Детально про кожен етап: збір документів, пошук покупця, отримання коштів, юридичні нюанси. Плюс бонус - як знайти клієнта за лічені дні на дошці оголошень МісТечко.

Читати далі

Категорії
Теги
Обрані